Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje necu komentarisati ovu situaciju vec situaciju oko clanka kako je uboden sin urednice Avaza.Po meni je bizarno blokirati komentare jer bi mozda od nekog mogao doci komentar koristan istragi.Ovako to niste trebali ni objavljivati
"mozda od nekog mogao doci komentar koristan istragi" E fakat nisi normalan, ako ocekujes od komentara na kliksu ista normalno i korisno onda nisi dobar....
Zamislite koliko je u svetu jak Jevrejski lobi, kad su bili u stanju da za manje od 50 godina kolonizuju jednu državu i različitim represivnim merama svedu domicilno stanovništvo na dve enklave, a da pritom ne snose nikakve posledice od strane medjunarodne zajednice.
U pravu si. To se vidi i po djelovanju UN-a i slicnih muppet show organizacija...Dovoljan razlog da se covjek zapita, kakva je svrha zivota, kod ovolike nepravde. Jel moguce da se neko moze ovako ponasati i zivjeti cijeli svoj zivot bez posljedica, a neko da bude ubijan i mucen, cijeli svoj zivot...i nikome nista???? Sve ovo upucuje na Gospodara, Stvoritelja ljudi, koji ce konacni obracun napraviti i svakome po pravdi presuditi. Ko ne vjeruje, nije problem. Ima pravo na to.
Ovo mi je vise na behar glave. Fino za sto ih dovest i dok se ne rijesi ne mogu otici. Pa jarane koja je ovo vise intifada isl.
Interesantno je da su ovi lokalni cetnici prvi da komentarisu vijesti oko Izraela a oni tamanili Jevreje, poslije Hitlera, najvise....
Nebitno ko je upravu ko nije..ali ovi su opet poceli da se taslace...majke mi..nakon 80 i kusur godina postalo dosadno...
Milom ili silom Arape okupatore i tlačitelje naroda bliskog istoka treba vratiti u Arabijske pustare odakle ih je đavo doneo..
Svaka cast izraelskim snagama sigurnosti. Samo ustrajno sa ovim pacenicima. Zivio Izrael!
Al pakšu vazdušiti i rješen problem!
Strasno je da jedan narod koji je dozivio genocid i prezivio golgotu nema nikakvih moralnih prepreka, psiholoskih problema niti osjeca bilo kakvu griznju savjesti sada kada iste takve zlocine priredjuje drugom nevinom narodu. Koliko god da okrutno zvuci ipak cu reci: njih su makar ubijali po kratkom postupku, a oni se decenijama izivljavaju nad svojom zrtvom, mrcvare je te takoreci uzivaju u njenim patnjam. Sramata je da sebe ljudsko bice, pogotovo na zapadu smatra humanim i civiliziranim.
Treba palenstincima dati Bosnu a tri bosanska plemena poslati u Palestinu, kada ne znaju da cijene mir i drzavu.
Religija mira :) ja tim vašim vjerama ništa ne vjerujem. To treba sve pozatvarat i natjerat da radi nešto korisno i nikad ne puštati na slobodu
procitaj jos jednom sta bi ti uradio....pa se zapitaj na zelis li ti isto nekome, sto drugome prigovaras? samo u tvom scenariju ti si good guy....a zlocin isti?
Kod nas kad je vjest o Palestini isto ko da je se nešto desilo u mahali ,udarna da udarnija nemože biti.U govnima smo da nemere se disat više ,zato je bitnije kako je u Palestini,ko da su nam dijaspora neka.Ufatite se svojih problema ,arapi su gurbeti najveći poslije četnika.
Naravno da je udarna vijest, jer su nam palestinci braca. Ako tebi nisu, preskoci clanak. Ti nadji svoju bracu, pa tamo komentarisi. Nas boli njihova patnja i nepravda koja im se cini, na ocigled cijelog svijeta. Ti slobodno zazmiri i ne obracaj paznju.
podrška Židovima 15 miliona protiv 1,5 milijardi muslimana super se držite
@Poreskiobveznik Dzaba pricas. Ne mozes gluhog dozvati, ni slijepog uputiti....
Al Aksa je sveta Đžamija. Dje su muslimanski prvaci niko ne smije pisnut cionistima. Cionisti sve par miliona duša, a muslimana oko njih milione i milione i ništa im nemogu. Cionisti su tvrd orah, mislim da bi im jedino Bošanjaci parirali na čelu sa komandantom Naserom Orićem i bošnjačkim begom Dr. M. Cerićem. U tu grupu spada i gazija dr. Fatmir Alispahić patriota bošnjaći sa nekadašnjom hrvatskom putovnicom.
sta baljezga ovaj
Dje su braca i sestre muslimanske da pomognu napačenom palestinkom narodu. Dje je Ceric da baci fetvu Izraelcima, dje su bošnjaćki imam i mutevelije i SDA da se oglase. Haram bošnjaćkim polićirama. Vehabije su digli prvi glas, prijete kafirskim i murtetskim cionistima i vele da ce se vijorit zastava tehvida u cionistiskom Jerusalemu.
ovi jadnici nikako da prihvate realnost u kojoj se nalaze, mnoge zemlje su im nudile da se presele kod njih i izgrade svoje drustvo i zive kao normalni ljudi, ovako niti se skoluju, niti se razvijaju, samo ih ovi tlace dok ih sve ne pobiju a ostatak asimiliraju
pojma ti nemas
Ne skoluju se? Najveci broj fakultetski obrazovanih u odnosu na broj stanovnika (4 mil), u svijetu. Palestinski ljekari npr. su jedni od najcjenjenijih u svjetskoj medicinskoj asocijaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)