Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako italijani proslavljaju 1 maj.
I dok se ljudi u ostalim zemljama bore za svoja prava i iskazuju nezadovoljstvo protestujuci, u Bosni i Hercegovini se lijencari i uziva, znaci i nije nam tako lose.
Ma jasta, samo kad zagusti, tipa kad dodje opomena pred iskljucenje struje i sl. onda se raskukaju pa opet nabave nekih para pa opet ispocetka. Al' glavno je sjediti na kafi i kukati.
protesti su bili najavljeni,a razlozi mnogobrojni od koih je i sama plata koja je ponuđena za rad na sajmu od 500
Medju kojima je i Crna Gora??? Pa i BiH je!!! Ccc Ovaj Klix je bas dno dna ...
Cekam sad Srbe, Hrvate, i Balije koji su navalili sa komentarima protiv Erdogana da se pojave ovdje i isto kazu za Italiju. Loading...
misliš smrdocidaše i ustašoškutoriju?
Nekontam zasto demonstriraju. Jesu li demostracije ukljucene u cijenu karte. Mislim ako 10 miliona kupi kartu a zaradi se 10 milijardi, je li to cijena 1000 eura po osobi. I sta je sa ovih 20 miliona sto ce posjetiti. To 10 miliona udje besplatno?. Procitate li vi uopste clanke prije nego ih objavite.