Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro imam iko normalan tamo od Americke pravde i demokratije . Da im dragi Allah olaksa ....Amin
Amerikanci imaju Gwantanamo za aziske talibane i alQaidu a UNO za evropske talibane cetnike koji imaju cak svoj cetnitet.Ti evropski talibani cetnici su silovvali palili djecu zene na zivim lomacama po BOsni Hrvaskoj Kosovu sto ni hitler nije radio i njegovi zlotvori,zato svaki normalan covjek treba eliminisat cetnicku bagru i barbare bilo kojim srestvom jer je to prijetnja civilizaciji.Treba nabavit one bespilotne letjelice po uzoru na amerikance i tamanit cetnike na svakom centrimetru ove planete jer je to duznost svakog normalnog bica posto su cetnici opssnonst za narode i narodnosti balkana pa tako i Evrope i svijeta.
Teroristu Harisa Silajdzica takodje treba strpati u Gitmo zbog odrzavanja kontakata sa Al Kaidom i zbog dovodjenja njihovih koljaca u BiH...
Oni su ga i istjerali iz pameti...najnehumaniji zatvor u historiji čovječanstva.
kršćanska inkvizicija...koju su cak i sami kršćani osjetili u srednjem vijeku,a danas exkluzivno pravo za muslimane,ali to dovoljno kazuje o njima
Mentalno oboljenje, sigurno nije posljedica tortura i "humanih demokratskih metoda ispitivanja", ili ipak jeste!? P.S. Guantamo zatvor je isti onaj modalitet kao Aušvic, Mathausen, Treblinka, Sobibor, samo na perfidniji i demokratski način..
Pa ako puštaju mentalno oboljele onda ih komotno mogu sviju pustiti jer sigurno niko od njih nije normalan !!
@kevin Kevine, generalizovati na taj način, nije u redu. Je li znaš koliko je nevinih ljudi pušteno, nakon hapšenja i tortura pod izgovorom "održavanja konatakata s Al-Qaedom"?
Ma nisi ti Turčine skontao !! Mislio sam, da niko poslije dugogodišnje torture u tom zatvoru ne moze biti normalan !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)