Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinesko udruženje za zaštitu stršljenova bzzzz-bzzzz je uložilo prigovor na uklanjanje gnijezda i naložilo hitnu sterilizaciju kraljica i trutova kako potpmci istih ne bi boli i ujedali građane. Sterilisanog stršljena će te prepoznati tako što će na lijevoj antenici nositi markicu.
uljepša mi dan komentarom. svaka čast :)
hehe, to majstore...
imaju li oni azil za strsljenove
Imaju. Udruženje bzzzz-bzzzz se brine o njima. Tu ih i sterilišu i stavljaju markice na antenice. Iz EU se javilo mnogo porodica koje žele da usvoje ove stršljenove.
ja cu sibirskog plavca, taj strsljen ima napad ledenim cajem
Zavede, ubode i ode
da se malo reklamiram :) https://www.facebook.com/WWW.PIXO.BA
Novi vid ORUŽJA za masovno uništenje. STRŠLJENI na STEROIDIMA. A?
Kolika je ta saka na slici ako japanski gigantski strsljen naraste DO 5 cm? Inace, vijest je da je u zemlji od oko 1.350.000.000 ljudi, od JULA MJESECA pa do danas, od uboda strsljena umrla 41 osoba. Tj. oko 14 mjesecno. Skoro pa svaki drugi dan jedno. http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-china-24367050 Istovremeno, SVAKI DAN u Kini umre oko 26500 ljudi od raznoraznih uzroka. No hajde da panicarimo malo o strsljenima ubicama.
Kod nas da zive one kornjace od 200 godina, napravili bi azil a izdvajali im dozivotno po 2 joje.
Vidi strsljena ko vrabac haha :D
Ma , ovo su zvijeri !!
Oni za 1. maj rostiljaju strsljene.
:O UHHHH Ja koliko je govno... O.o
...od ovog bi i sarajevske vrane utekle...
majko bozja kolki su strsljenovi! Ko tice!
I ja sam najagresivniji kada se parim
Zvuci strasno! Ali s obzirom da imaju 450 puta vise stanovnika nego BH...to bi nedo bog kod nas bilo..ujedene 3 osobe..i jednoj je bilo malo ruzno?!
Kolki je stršljen ko hrenovka.
ovo su gavranovi
I onda kad neko kaze da su sve zivotinje dobre ... Mrs !