Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Amerikanci su vjerovali da ce Obama uciniti nesto za najiromasnije, da ce rijesiti pitanje zdrvstva u Americi koje je najnehumanije u svijetu i na kojem se ubiru hiljade milijardi dolara a Ameikanci su najbolesnija nacija na svijetu upravo zbog tog \"biznisa\" i nehumanosti. Posle osam mjeseci njegove \"vladavine\" Amerika je shvatila da su to bila prazna obecanja i da Obama igra onako kako mu bogati sviraju, a zauzvrat dobija od njih dozvolu da luta Svijetom i dolazi gdje jei pozvan i nepozvan... Usput voda i svoju zenu, djecu, svastike, ujake i to sve o drzavnom trosku...Provincijalac ostaje provincijalac ... Zavlacice Ameriknce jos tri godine i otici u zaborav kao da nikad nije ni postojao..
\"Većina sada ne odobrava vođenje gospodarstva, politiku zdravstvene skrbi, poreze, savezni proračunski manjak i vođenje programa Medicare. Obama i dalje uživa većinsku potporu za vođenje vanjske politike, rasne odnose, borbu protiv terorizma i Afganistan. \" pa podrsku gubi radi sistema, kod nas poznatog kao guzovaca, a ne zbog ratova
Obama da trajni mandatpredsjewdnika nebih mogao popraviti sta je uradio onaj predhodni monstrum uveo je prvo svoje amere u neke ratove pa sad evo i siromastvo u veliko hara u Americi,pa normalna stvar da nemoze to ovaj novi da sredi tek tako.
Mora da ga je bistri zoom 66, sa Sa-x, BANIRAO
ma cim je to crnac, ne moze on valjati:) nisam rasista i stvarno mrzim rasiste i crnce:)
promijenit ce on svijet za godinu ipo ali u kojem smjeru YOUTUBE The Arrivals vrlo interesantno ili THE SIGNS RUTHAY HIBIKI
šta oni očekuju da promijeni svijet za godinu dana????heh
@CIA Jupiiiii Jel moze s visnjama? E bas ste super, Hvala !
@Obama To je dobar ucenik ! Vidis kako znas i kako se sve brzo nauci ! Evo ti bombona za dobro vladanje !
Kao da se mene nesto pita...ja samo slusam naredjenja od onih koji su me instalirali....