Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rudari najvredniji radnici u cijelom svijetu, velika šteta za ovo šta se dešava...ccc
Tuga Neka im Dragi Gospod podari mir, i nagradu na onom svijetu. Na ovom, rudari nisu dobili ništa. I njihovim porodicama sabura...
Rahmet im dusi...
da im Allah dzenet podari
...treba li im rudara...
Vrijedni i posteni ljudi, nazalost cesto podplaceni i marginizirani, fakat je tuga vidjeti ovako nesto!!
I kažu da je rudarima plata velika, e sad sve ove političare treba u jamu staviti pa da vidi za koliko bi on tu radio, pa bi onaj posao što radi uradio za još manju plaću i odgovornije. To je jedan od težih poslova kao i opasnih ima i drugih zanimanja koje su rizične ali živ po zemlju je nešto što nikada neznaš šta može biti.
Tragedija
rahmet im
Tuga ;( jadni rudari uvijek i svugdje se muče i onda ovako nešto se desi ;(((((
Strašno! Nadam se da će zatrpane i zarobljene rudare što prije pronaći žive i zdrave.Ti ljudi stalno imaju glavu u torbi dok zarađuju kruh sebi i svojoj porodici.Poginulim rudarima vječni rahmet,a porodicama i cijeloj bratskoj Turskoj saučešće.
Mozak,ko je spomenuo turske radnike ili slično.Ako si pismen,u šta sumnjam,možeš pročitati da sam napisao"cijeloj bratskoj Turskoj saučešće"i nigdje nije spomenuta konkretna nacija radnika
Joj 700 zatrpano :(
E ovo je tragedija... Sad fino direktora u zatvor a porodicama žrtava obezbijediti uslove za prostojan život!! E čuj molim te: "Eksplozije se često događaju u Turskoj, posebno u privatnim rudnicima gdje se ne poštuju sigurnosni propisi, navodi AFP." Jednom "greškom" uplaka stotine porodica..
aaaaaaaaaaa strasno :(((( dragi Boze daj sabura porodicama :(
jao tragedije...jadni ljudi...