Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Važnije mi je ovo nego naši izbori
Znaci Njemacka ti na 3-em mjestu, Japan pao na 4-to?!
Skutori na aparatima, izgubi ADF HEHEHE
Nacisti su u Njemackoj uskrsli sa AFDP koja je osvojila 13,2% glasova i tako postala 3 partija koja je osvojila najvise glasova . Sada ce mrznja prema strancima , muslimanima i ostalima postati otvorena i svi koji nisu domicilni Nijemci ce to , na vlastitoj kozi , osjetiti ://////////// .
Ne brini, nećemo. Jak je čifutski lobi. Čifut zna, uz muslimane i strance i on je najébáò.
@RAMMSTEIN Ja , zidove sam zaboravio napisati ali to ne umanjuje cinjenicu da su nakon 70 god. od pobjede fasizma ponovo uskrsnuli i to kao 3 partija sa najvise osvojenih glasova 13,2% .
Xyuq ljepši od nas?? Mora da ti je hanuma šapnula na uho kako su lijepi? Priznaj. A u svojoj kući ako mi neko probleme pravi ima sa leti naglavačke van. A to će biti i u njemačkoj sa lojavim. Nijemci ne vole islam i isti će da protjeraju iz njemačke . Afd govori ono što njemački narod misli. Dosta više laganja i licimjerstva od gospođe merkel. Desnica se budi u njemačkoj , a ona je jednim dobrim dijelom kriva za to !!
djes ba predstavnice svih ljudi, jel to ima 20 muslimana u njemackoj 😂😂😂😂 protjerat haj me otjeraj majke ti
Kad ti djeca za početak u vrtiću i školi budu svinjetinu jeli, sam ćeš ti otići i to prije no što misliš!!
u Njemackoj je 13,5% desnicarske stoke, a kod nas puno vise. E otuda ova razlika izmedju nas i Njemacke
Kad si to konačno skonto da smo veći fašisti od Švaba...
@Improvizator2 Nek je tvoje pleme sposobno. Umaraš me tvojim fašizmom. Sutra čim okice otvoriš, nastavi istim tempom.
Simpanze koje ne kapiraju...Angela je izgubila izbore.....Schulz da hoce moze formirati dobru vecinu u Bundestagu....ali kao sto rekoh...uloge su odavno podeljene....mali strucnjaci balkanski
@ValcerVozaBalvane Bravo sipanzo veliki strucnjace balkanski
@Koletalo33 Angela je definitivno izgubila izbore....ja bih voleo da SPD ide u opoziciju....najgore za bilo koju drzavu je kada dve najjace partije prave vladu.....to je politicka trgovina......i nema napretka
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
AFD- Affen fuer D-Mark
Podrzavam sto je AFD u parlamentu, i podrzavam da se zabrani ulaz i jednom jedinom imigrantu iz bilo koje zemlje svijeta u Njemacku. Za izbjeglice rata sa istoka pravilno opskrbiti kampove, kad rat stake sve nazad odakle su dosli.
bravo andjoo
I treba da se raspadne EU , jbna Frankenštajn tvorevina ali naravno prvo porobiti i popljačkati što više njenih pokrajina.
"Odmah iza njih", 12% glasova manje. Tu je to
Neka nama tetke.
Afd 13% dovoljno da lojavim zagorča život
Šta mene zaboli za srbima. I oni su se asimilirali u njemačko društvo žive rade ponašaju se ko i nijemci. A ovi kozojebima je samo mjesto odakle su i došli.
Zabolime K zanjoima kako cemo mi zivijeti.
Vučić na sedmom nebu
Mama Angela 😎😎