Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kada su oni glavni medijatori i propagatori ratnih zlocina onda nije ni cudno sta svoje pulene i pijune stite u svojoj zemlji. Koliko je samo nacista, okorjelih komunista, tradicionalista, terorista i ... nastanjeno u SADu i koliko ih se ponosi time sto su do sada cinili sto jesu, a sve uz podrsku svoje drage majcice koja ih nastavlja hraniti i nakon sto stanu na vlastite noge. KOmentar treba bit kraci a ima se toga mnogo ya napisati kada je rijec o SADu i njenoj podrsci terroizmu i teroristickim prganizacijama, pa zasto onda ne i pociniocima ratnihi zlocina.
Koliko su oni kroz svoju historiju pocinili zlocina protiv covjecnosti bilo bi bas licemjerno da donesu zakon protiv toga :)