Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi drago ali zbog podrške izraelu zelenski je izgubio podršku mnogih ljudi, i svrstao se među nepravedne i ipak proračunate ljude. Imati rat na svom pragu, a podržavati ubice djece agresore izraelce nije uredu.
Ovo će koštati Evropu ako im Rusi uđu u Ukrajinu jer nisu više sigurne ni baltičke zemlje, ni skandinavske, ni Poljska, a blizu je i Njemačka.... A jesu mirno posmatrali kako se ubijaju palestinska djeca i pomagali šaljući oružje cionistima pravdajući to navodnom samodbranom. Karma sve pamti.
A sta drugo oc futači očekujes
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako su i Aliju nafurali da krene pa nam se samo 93. oduži ko pet normalnih godina...
Alija kao komadant bosanske armije je branio zemlju. Nije prelazio sa vojskom granice kao Tuđman ili Milošević. I uspio je odbraniti na tvoju žalost.
Ruje bi kao napadali NATO a jedva prelaze granicu do Harkiva, da nije smjesno bilo bi zalosno
Nema Ko da ratuje za Ukrajinu,sve izginulo.Samo jos zelensky laze kvalitetno da bi isprosio jos koji dolar dok ne zbrise za Miami
Ma Rusi ih lagano drobe. Ne pomažu ni stotine milijardi dolara sa zapada. Zapadno naoružanje je totalno podbacilo. Evo danas im Rusi zveknuli još jedan patriot u Zaporožju. Ruske rakete su nezaustavljivo, zapad nema PZO sisteme koji mogu obarati ruske moderne rakete. Čekamo još te F-16 da pošalju, pa da gledamo kako i oni padaju ko kruške.
https://www.youtube.com/watch?v=ancB0j3BD1o
Katyusha - Valeria Kurnushkina & Red army Orchestra
ABD uskoro na Dunavu i Savi
Zlocesti ruski krivoslavci 😡 i dobri ukrajinski krivoslavci 💞💓💖
Nece pobjediti ni Rusija ni Ukrajina.Samo ce ovde pobjedu izvuci,tj.imati koristi Aemrika.Oni ratuju ra Rusijom preko Ukrajine,a sa Pelestinom preko Izraela.Kad Ne budi vise imali interest,samo ce ostat kriminalci,hostapleri,mafija...
Putine svaka cast za podrsku Palestimi!
Protuofanzivne akcije Rusije???? To nekako implicira da Ukrajina sprovodi aktivnosti ofanzivne prirode. Za nekoga u ofanzivi gube dosta teritorije, ali mozda se to sada tako radi.
Niti jedan rat u svijetu ne moze da traje duze od tri mjeseca. U prvim mjesecima izginu oni nabrijani, ostanu osakaceni, a poslije toga slijedi bjezanija stanovnistva od regrutacije. Rusi su nafatali svoje sirotinje, sto nije imala novca za egzila, a Ukraincima je EU obezbijedila finansije. Cak i tzv. Izrael ima problema, ne mogu regrutovati novu vojsku, to ce se najbolje vidjeti ako udju u sukob sa Hezbollahom ;)
Historija kaze sedmogodisnji rat, pa tridesetogodisnji rat, pa stogodisnji rat
GPT6 Ovi danasnji ratovi se vode inteligentnim oruzjem, od kojeg se skoro pa nemoguce odbraniti. Vojnik lezi u rovu, a bomba mu padne na glavu, ili boravi u tenku, bombe odozgo padaju iz dronova. Vidjeli smo kako je zavrsio sukob Armenije i Azerbejdzana, mnogo je vise vojnih zrtava danas, nego ikada ranije, u kratkom periodu
uvijek prije nego sto pravite zakljucak o necemu sami razmislite sta je sustina i srz toga. U Ukrajini je 2015 bio organiziran anti ustavni oruzani drzavni udar gdje je svrgnuta vlast koja je imala podrsku preko 50% Ukrajine, znaci imala je vecniu u Parlamentu a kako? 20% Rusa kao i oko 32% Ukrajinaca koji su za dobre odnose sa Rusijom i sa EU su imali vecinu. Znaci Zapad nije to dozvoljavao pa je napravio drzavni udar i svrgnuo legalnu vladu. DALJE
Putin je kritikovan sto nije reagovao odmah vec je pristao potpisati de fakto priznanje ilegalnog drzavnog udara zapada nad legalnom vladom u Ukrajini samo da bi ostao u dobrim odnosima sa Zapadom, a zauzvrat mozete misliti jedna mala autonomija na svega 4% Ukrajine je trebali ici za Donbas ali u okviru Ukrajine, Zapad je Ukrajincima govorio da ne ispune taj sporazum da moze bolje, i sta bi na kraju sada Rusija kontroise 20% UKR
i na kraju vidjecete taj isti zapad ce nagovrati Ukrajinu da potpise odvajanja jedno 25% Ukrajine mozda cak i vise ako budu insisitrali da se ne ide na pregovore kao sto rade daljni sukob moze dovesti Rusiju na Dnjepru i da razgranicenje na kraju bude na Dnjepru a nebi me iznenadilo da na kraj i Odesa bude pod kontrolom Rusije tj da razgranicenje ide duz Dnjepra iz pravca Bjelorusije i sa lijeve obale dnjepra i Nikolaev i Odesa
Sve to uradjeno lopatama. Nevjerovatno.
Onaj paket pomoci Ukrajini od skoro 100 milijardi, tek za 6 mjeseci prve isporuke opreme dolaze. Do tada Rusija moze raditi sta zeli.
Ukraina ne moze sama protiv Rusije.Zapad je gurno Ukrainu u rat.Sada pokusava da se izvuce iz miguceg Evropskog a mozda i svjetskom rata.