Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze lavroc, nece biti rata to je samo vjezba. Kasnije specialna operacija. Sada kaze ukrajina pocela rat.
Doslo vrijeme da bijeli rusi gnoje ukrajinske ravnice. Neka se pripreme iz srpskog kolhoza - mobilizacija je upravo pocela. Nije fer, veli Shizoje. Fer? Kinez ti za bagatelu kupio drzavu, a rujo ti stavio cizmu na lice. Eto ti brata Sija i brata Vladimira. Stenjaces.
četničija u ukrajini - https://youtu.be/RzZl-_0YBGA
pa neka su.. ima i brazilaca, argentinaca, cecena, australaca, engleza amera u ukrainskim jedinicima.. svak gine za nneke.. al jedni su na kraju pobjednici
Da li ima Safaria kao kod nas? Mogu misliti koji se zločini trenutno dešavaju u UKRAJINI
Jedino na Klixu i Blicu,ukrajinci pokazuju svoju nadmoc,Rusima nedostaje oruzja,Putinu metastazirao rak na jetri itd itd... A na Telegramu u Soledaru i Bahmutu krvi do koljena,slazu ukrajince od podruma,dosli su i do treceg sprata. E moj Kariću,vojni analiticaru,kudićete nalogodavci jer si jeftin
Bjelorusija će msm na kraju najviše da puši. Hljeba na žalost neće imati a grob ove budale se neće ni znati kao ni čičin.
Kao iz one serije....Idemo u rat da se bijete, neki ćete da poginete a bogami i neki ćemo da se vratimo
Koja je svrha OSVOJENIH djelova Ukrajine kad je sve PORUŠENO i UNIŠTENO, a narod PROTJERAN!!! I opet će graničiti sa OSTATKOM Ukrajine odnosno sa NATO_m !!!
Odakle im municije, raketa??? Kenjaš novinaru, od početka je poginulo 4 m rusa , 51 ukrajinski vojnik i 4 janjeta, 678 vrtića, 1400 osnovnih škola i niti jedan vojni objekat 🤣🤣🤣
Dodji najdrazi. Sidji s Urala planinwle. Kovcezi te cekaju..
a što koaje Bokir na ovo. ha?
2020 pandemija korone, narod zatvoren. Bas tada ogromna nauruzanja preko evrope isla.na istok. Ko se sjeca toga. Kauboji se premjestili iz afganistana u ukrajinu. Isplanirano sve.
To ti Nestor sapnuo?
Samo saljite himarse i patriot Ukrajini i ne sekirajte se.Oni to odradjuju s pjesmom.Svaki dan ostane lezat brod agresorskih bandita.
rat izgubio prvobitni smisao sada mali kepec lijeci licne komplekse na Ukrajinskom jadnom narodu
Jarane ginu rujani ko snoplje oi ukrajini.
Iskihasmo i mi rat, račun za plin za decembar haman ko najniža plata...
Lukasenko umjesto kravate treba povodac da stavi
Kurvama ne možeš vjerovati, nešto smišljaju
Ovi isto kao srbi, februarska ofanziva i pušenje... navlače vojnike pa to se vidi iz aviona... biće mrtvih na hiljada rusa