Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek sada vidim koliki je velikan bio Tito kada je iskulirao sukobe ovih blokova. Mi tog čovjeka nismo bili dostojni. Dok se svijet bije od Pacifika do Atlantika, SFRJ uživala mir, slobodu putovanja i visok standard. Sad smo svi u jbenom kurrcu, gori od Angole, zbog neprevaziđenih mitova prošlosti i budala koji u njih vjeruju.
Srbi i Hrvati mrze Tita zato što im je sabotirao nacionalizam i njihovu duhovnu vertikalu - crkvu. Crkva je takav mrak kada dobije političku moć, da ljudi prosto ne vide prst pred okom. Sigmund Freud je njima uspostavio dijagnozu, ali zbog političke korektnosti se oni moraju tolerisati u duhu slobode govora. Mada je to trebalo sve bagerima potrat 1945. godine...
VJerruju primitivci protjerani 1945 u brda i sada unuke tako naučili. A oni nemaju kapacitet razmisliti. Šta ti TV kaže, i to domaci TV, tako ti je.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svedska ima veoma jaku vojnu industriju. U vojnim vjezbama za NATO-m su uspjeli nekoliko puta "potopiti" najbolje americke brodove (naravno ne oprave ali su im prisli veoma blizu i ispalili laznu raketu). Svedi su veoma napredni vojno i NATO ce profitirati sa njihovim ulaskom.
Ja kako Crnogorci pofatase one rujane prike par godina za Drzavni udar ko kokosi u cumezu.Hahahaa.Pa bolan ima li ko da pomogne rujanima prije nego se raspadnu na vise Drzava.Tesko kad ih cijeli svijet osudjuje i sami su krivi za buduci raspad koji je neminovan.
NATO spas sviju nas.Samo Nato i nista drugo.Jel tako rujani???Kako dodo dade ikonu ukradenu Lavoru sve su prilike da se kod rujana desi raspad na 10 novih drzava.
Dobijaju Am. bilioneri novo zakuhavanje, lova od oružja, skuplji plin, a sljedeći kovid u pripremi
Finci su ratnici i imaju muda,Svedjani su P.....
Dobija teritorije i granicu sa Rusijom!
Eeee šta je sve Juga imala pa su ga opet srpčine zglabale
Švedska ima preko 400 aviona lovaca samo sto se to krije. Ostali lovci su iz Somalije
jes i ovaj kliks glup, mora da su brojke uzeli nedje sa youtuba.. valjda je svima jasno da se stvarne brojke nikad ne otkrivaju javnosti al haj..
Dobijaju novo zariate, rat ,rat i samo rat to je parola mirnog i domokratskog zapada.
I mi ćemo uskoro u NATO sa 4 iftar topa.
hahahahah
Čuj u vojnom smislu. U kojem bi drugom mogao nešto dobiti? Vojna je organizacija.
Jel to znači da Finska dogodine pobeđuje na Evroviziji?
ako nista, dobit ce svedjanke 😁
Dobijamo mi samo još veće cijene.Tek dolaze prava poskupljennja.Još kupujemo zalihe od prošle godine kada je proizvodnja bila skoro duplo jeftinija.Vidjećete sljedeće godine
pa slijedece godine ce biti vece plate i eto. pare se vrte u krug inace nemaju svrhe. kako ce se roba prodavati ako kupci nemaju para da kupe. inace, inflacija je samo odraz pohlepe, osnovne osobine ljudskog roda