Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja ideja Treceg Rajha nikada nije umrla. Ne okrecem se vise u grobu. A I zasto bi kada se za moju ideju sada bore I oni koji su bili protiv nje. Vrijeme je najveci zastitnik. Idem do Tita da mu kazem haber iz Evrope.
Europska ljevica je jako blizu centru, tj. liberalizmu, tako da nema sekircije ... Nisu dobili izbore huškačkom retorikom nego u ocima naroda boljim rjesenjima za savladavanje ekonomske krize.
Za 20 godina je belaj pa vi pricajte kako hocete! Nacizam i rasizam koracaju pravo!
nemate vi pojma....u njemackoj Angela Merkel pripada toj \"desnici\". Ustvari se radi o sredisnjoj politici, koja malo tendira na desno....a budimo sretni da prava desnica nema sanse da dodje na vlast, jer bi to onda bas bilo kao sto ste vi rekli
U biti se sve ponavlja, zar ne? Recesija, desnica, Drugi svjetski rat.. @EBGA u pravu si! ;-)
svi znamo sta se dogadja kada desnica dodje na vlast u njemackoj...ajmo mi fino graditi opet nase bunkere
Ta ljevica i nije bila sustinski ljevo orientisana, neka je i pala! Dolaze nam bolji dani..........