Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žena tetka ali isto zapamtiti kao glavnu odgovornu što je uništila identitet Europe pozivima ilegalnim kriminalcima sa Istoka misleći da hoće da rade a sad ti isti samo štancaju djecu i žive od socijale
Nista im nece nedostajati. Nije nikakav veci projekat zapocela ili zavrsila, isto sve kao prije 16 godina. Jeidno sto je uradila je primila jeftinu radnu snagu sa Balkana i izbjeglice sa Bliskog istoka.
pozovi me da ti pomognem trosit penziju. 😆
Ono isto što i Bakiru. Iza nje nije niko ostao.
Da su bili pametni trebali su je davno otjerat, jer je unazadila Njemacku po pitanju tehnologija. Tesko da ce ikad moci da sustignu druge tehnoloski razvijene zemlje. Cak su i u autoindustriji toliko zaostali za Teslom i korejancima!
zamisli problema u Njemackoj, brzina interneta...
Problem je za firme i obavljanje posla sa udaljenih mjesta. A pod poslom se ne podrazumijeva samo kucanje poruka, tu su uzivo prijenosi, konferencije, razmjena ogromne kolicine podataka u stvarnom vremenu itd. Cak i u velikim gradovima problem je naci ured koji im pristup velikim brzinama interneta.
Najjaca ekonomija, najmanja nezaposlenost. Nije med i mlijeko, ali u poredjenju sa Francuskom i Britanijom (da ne pominjem juznu i istocnu Europu) jeste med i mlijeko.
Život u njemačkoj postaje sve skuplji. prije 4 godine od plate mi je ostajalo oko 1000 eura, sada jedva 600. Hvala neno Merkel
Idem svaka 3 mjeseca, no kazem kako Merkel u zadnje 4 godine nije uspjela zadrzati standard kakav je njemacka imala prije. Voce i povrce ovdje postaju luksuz za one sa srednjim i nizim primanjima.
kako nasi ljudi kritikuju tetku a dala im hljeb u sake da ne crknu na balkanu..
Trebala je davnih vremena otici jer je zakazala sa migrantskom politikom. Dozvolila da je da svako moze uci u zemlju, a nije se kontrolisala pozadina te ( da li je kriminalac itd.). Zbog takvih poput nje stalno raste desnica i migranti/stranci, koji su se dobro integriasli u drustvo, se stavljaju u isti kos sa ovim kriminalcima.
samo najveći ludak medju svabama moze zamjeriti nesto ovakvoj osobi
Nedostajac ce stotine hiljada svake godine novih familija sto ce doc na spajanje osobama koje su vec ranije dosla u Njemacku. Niko od Sirijanaca , Afhanistanaci, Pakistanaca nije bio ozenit i dok su dobili papire direkt na recepcije i priznase da imaju familjie u svojim zemljama. Sad na spajanje e pa to ce malo teze bit kad ode doticna Ms Lady.
BBC-jeva