Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo vec lici na povlacenje ,a ne kad su ameri otisli iz afganistana preko noci i ostavili opremu vrijednu par milijardi.
Amerikancima je ta oprema staro amortizovano zeljezo, jeftinije ga ostavit nego transportovati nazad. Nisu ko rusi koji jos koriste oruzje iz '45. I drugo talibanima je bilo dozvoljeno uci tek kad zadnji americki vojnik izadje iz afganistana.
Ovo je Titina fora.
Da nije Irana i onog Čečenskog izroda davno bi se ova bježanija desila. Iran naprednija tehnika od ruja, pitam se a tek da nisu pod sankcijama sta bi tek onda proizveli.
Kakva bruka, kakav strah i bježanija od vojske za koju se smatralo da je velesila, ali kad se pogleda njihova autoindustrija i sva primitivna tehnika sve je jasno kasne min. 100 godina za ostalim svijetom.
Eno ih bjeze pjeske, braco srbi pomagajte, daj te traktore
Taktika staljina
Bjeze ruski teroristi,bjeze,ruse i pale,ali nema veze,blizu im je bolan kraj.slava Ukrajini.
Napravice izpod ovog drveni improvizovani most i spasice sve ranjene borce.
Dnjepar granica. Past će sporazum na kraju i svi će slaviti pobjedu. Zapad će to prihvatiti, a Putin će lagano mahnuti srbima iz udobnosti Kremlja
Ide sljedeci pravac zaporozje via meltopolj - brodjansk
isto ko i srbi 1995 sve isto
Kako god rekord iz 1995 neće biti oboren.
Uvjek postoje javni i tajni pregovori. Ovi drugi su puno relevantniji. Ja sam mnogo davno čuo za priču o Dnjepru kao granici.
Jebes vojnu silu koja zauzeti,Ustavom proglasen teritorij u Moskvi mora predati prema njima,maloj Ukrajini. Ovo sto pises je slavljenje poraza,pravo ortodoxno glup komentar.
Udri hordu.
U sustini su ti Ruski vojnici bas jadni.. Zalozise ih go glinene golubove. Rusi su odavno tuda povukli vazdusnu odbranu i tesku tehniku. Sad ih Ukrainci mogu gadjat kako hoce i koliko god hoce..
Jest, a kako do Krima?
ajde nek je uzdravlje