Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijte ta vaša prepuacanja znate i sami gdje već! Djetetu tata umire, a vi tu serete, ko je prošao išta slično, zna kako je to, zato MRŠ !!!
Srecom djecak ne zivi u Bosni pa pored teske bolesti oca nije izlozen zatucanim komentarima gradjana ove zemlje.Ovaj narod nije nista naucio iz cetverogodisnjeg krvoprolica a da nauci nesto iz jednog clanka.
Boze, baci bombu i raznesi Balkan.
Pronacice, kako nece, aham.
Novinari moraju zaraditi platu kao i svi drugi. mMedjutim moraju postojati ako ne strucne,zakonske ,a ono bar moralne granice. Odvratan primjer rada.
Sunce drago.
tuga, evo i suza krenu, neka im je sa srećom
Šta li sada bog radi dok djetetu umire otac, a niko nije moćan da ga izlječi...
Pravi glupana od tebe.
Bolje da si se poklopio, ovako dokaza koliki si glupan.
pa milslim zaista, sprdat se na ovakvu vijest...
Tužno... : ( Ali,pročitah par komentara,....?????....pa, je l' ovo moguće !!!???
nije djeda mraz već je sveti nikola, ovi su kršćani.
stvarno???
pa kad je tako, on je pisao pismo svetom nikoli, nije djeda mrazu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)