Evropske institucije
0
Srbiji 250 miliona eura pomoći
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krstaski ratovi,inkvizicija,Hulokost,genocid i ratni zlocini i etnicka cisnjanja Muslimana Bosnjaka! EU6o ovako lijepo podrzavas i nagradjujes genocidnu fasisticku srbiju?! A Bosna i Hercegovina???????????????????????? BiH4EVER!
evo braco obecane nagrade za stotine hiljada turskih glava evropo krst ti sveti ljubim
a vladajuce bh efendije dok uredno pljackaju \'\'svoj ummet\'\' cekale su i cekaju na rjesavanje pitanja srbijanske refuze, umjesto da su bili pravi politicari i pravi drzavnici i da su radili na mapama i parama od evropskog puta oni umjesto evropskih cekaju slobodan prolaz serijatskim zakonima
Da, nagradjuju zlikovce i koljace... OPET!
eto viza, eto para, eto i medalja, al\' nema Kosova nazad....