Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.. sve dok i mi ovako se ne dignemo neće nam biti bolje AL Nikad !
a sta kaze klicko jel se saplak'o
Ovo ne bi trebalo da se nas tice. EU i Zapad na jednoj a rusi na drugoj strani. Izmedju su Ukrajinci. Scenario vidjen po stoti put. Jedino mi zao obicnog nevinog naroda a ukrajinci su luzeri u svakom slucaju, sta god izaberu donji su...Jedino sto me cudi je to da su praoslavci, nece ruse a teze EU. To mi nije nikako jasno.
Udri bandu bojevom municijom!
...vidite sada kako se to radi ...baš kao i u Sarajevu i ostalim gradovima je bila slična situacija ...nekolicina budala i plaćenika se razbacala sa puškama provodeći svoj teror i sranja nad građanima koji su svjesni da imaju sve organe reda koji mogu reagovati i odraditi posao na vrijeme i kako treba...ali ne imaju sastanci ,odbori ,sijela ,većere da se malo raspravi je l to uredu i treba li to biti ...umjesto da je stoka reagirala na vrijeme a ne glumila neka qurčeve diplomate i rastjerala to sve i pohapsila a ne dopustila da se proširi i uzme maha ne bi bilo ni rata ni sranja ni sda ni sbih ni hdz ni bps ni sds ni snsd ni.....pun qurac ostali govana...narod je ti dopustio glasajući za takve i birajući nacionalnost i samostalnost na referendumu...kada se BIH otcijepila od Juge neko je dooooooooooobro proslavio ...ja nisam a ne slavim ni danas ....a ne jedem ni zlatnim kašikama...
Ruši, pali tako i treba. Ukrajinci toliko mrze ruse da su svabe u WWII docekali kao oslobodioce. I sad dođe ovaj debil kojem je putin iskesiro malo love da trci rusiji u zagrljaj
Ukrajinci ne postoje kao drzavotvoran narod. To je vjestacka komunisticka tvorevina,duboko podjeljena iznutra kao i Bosna i Hercegovina!
Kad vidim kakve gadosti pise ovaj zgoljavi balija,tacno mi nije ni sekunde zao zbog Tomasice i slicnih stvari...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
to to demokratija demokratija samo mi daj demokratijee