Odbačena Karadžićeva žalba
0
'Sporazum s Holbrookom irelevantan za suđenje'
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radovane, radovane zemlja ti se radovala.
Zivio Radovane 120 godina, dijelio celiju sa nekim kuratim muslimanom iz Mozambika! Amin. Amen.
mene ovaj covjek plasi...ruzan je pravo
ZIVIO 100 GODINA RADOVANE
pa kako ce sad crnogorac radovan obici nasu novu ultra modernu robnu kucu Sarajka, jer je prije rata u basti na vrhu robne bio stalni gost
mamu sebi *ebo\' truhnuo u paklu ,koliko li je mrtvih palo zbog tebe seljacino sa durmitora,proklet bio,ziv se raspado\' a ne mogo\' umrijet,*ovno jedno odvratno!!!
14.10.1991. - SKUPSTINA BOSNE I HERCEGOVINE \" NEMOJTE DA MISLITE DA NECETE ODVESTI BOSNU I HERCEGOVINU U PAKAO A MUSLIMANSKI NAROD U NESTANAK JER MUSLIMANSKI NAROD NE MOZE DA SE ODBRANI AKO BUDE RAT OVDJE . \" RIJECI SU RADOVANA IZRECENE ZA SKUPSTINSKOM GOVORNICOM . MUSLIMANSKI NAROD NIJE RADOVANE NESTAO , BOSNA I HERCEGOVINA TAKODJE - SAMO TI RADOVANE , SAMO SI TI NESTAO !!!!!
Bio-energijom uvecavam mladjim i srednjih godina zenama grudi!... Neka se jave na sajt [email protected]. Diskrecija zagarantovana. Za osobe otvorenijih pogleda i slobodnijeg ponasanja specijalni popust. A za plavooke sa mehkom ijekavicom moze i dzaba...dr Daba
VIDI MU GLAVE !
rašo crni radovane isade ti najveći dojidbenik braća tvoja po fašizmu aljo i njofra mandrknuše ko gospoda što bi narod reko a tvojom krvlju doje zadojeni narod sad. jadni, hipnotizirani narod najveću su dojidbu pripremio svom crnom narodu crni rašo dokad će te stoko gledat jedan te isti film?
ZAR SE JOS NISI OBJESIO KULJO I IZDAJICE???? PLJUVAJU POSTENI SRBI ZA TVOJIM POTOMSTVOM... POKOLJENJA DJELA SUDE STO JE CIJE DAJU SVJEMA..
Sreca sto ovdje nisu uskocili Izetbegovic i Tihic da se dogovore \"sa Srbima\". Po SDA Karadzic ima sve uslove da nam bude ministar za ljudska prava.
HEJ LJUDI, SKOKNITE DO FIFA.COM PA VIDITE KAKO NAS HVALE U VIDU CIJELE EX-YU REPUBLIKA I NAPRETKA FUDBALA ;-) PUSTIMO OVOG MONSTRUMA KARAGU NEK TRUHNE U PRDEKANI ;-)