Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponos. Hvala vam
Ove ljude po povratku nazad treba nagraditi za njihova dobra djela
Pri tome ne mislim samo na spasioce iz Novog Grada, nego na sve spasioce sa podrucja BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo ekipa!
bravo momci samo nastavite i cuvajte se
Svaka cast ljudima, ali nemogu ne primjetit ovog novinara sto se gura među spasioce i smeta nebi li uslikao unesrećene i pokupio lajkove i naplatio. Stvarno dno, fuj
ZASTO SVI SPOMINJU GDS NOVI GRAD !!! ZASTO NIKO NE KAZE U MEDIJIMA DA JE S NIIMA OTISLO NEKOLIKO MOMAKA VRHUNSKI SPREMNO IZ GSS ILIDZA ! KOJA JE PO MTS,u OPREMLJENIJA OD FCZ I OD SVIH GSS SLUZBI !!!
Cestitam! Tezak je to posao. Ovim ljudima ce trebati pruziti psihološku pomoć kad se vrate. Ali, ide li iko u Siriju? Ti jadni ljudi sopstvenim rukama otkopavaju ruševine.
Heroji 🇧🇦❤️
Jedina svijetla tacka
Ponos
Hvala, dragi ljudi! Samo radite, da ih što više spasite.
Bravo ekipa.
Bravo momci, da nam se vratite zivi i zdravi.
Vidim kod Kelta-Engleza Ljiljane onda kod Francuza imaju i Ukrajinci ....JesuL i oni Bosnjaci .....Pitam za jarana .......
Vidim orlove na albanskoj zastavi, jesu li i Srbi onda Albanci?
Ljiljani , ljiljani i zastava Bih i Bih pasos sto ga imas . , pa crkni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ponos. Hvala vam
Masallah