Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO👏👏👏
Obrazli , 👍👏👏👏👏
Samo dres barce i reala od sad uzimam i naravmo moje Bih.
Poslije atentata na jedan voz u Španiji oni su se povukli iz svih cionistickih "mirovnih" misija. Pametan potez
Ameri bi da ratuju ali da drugi salju svoje sinove
Amerika je iscernirala rat u Ukrajini da bi odvojila Evropu od Rusije i energenata jeftini iz Rusije. Njemacko Ruski dobro odnosi su nocna mora Amera.
eu bi se trebala distancirati od politike Amerike. nikakve koristi od toga.
Raspada se americka koalicija ili jr sve manja i manja😂😂😂
EU je u raspadu ima 20 godina a Mi tamo hocemo ima 30 godina ...znaci nece ljudi strance vise,nece muslimane pogotovo...svako za sebe za pet godina ....ova EU nemoze opstat
Tako je proroče🤣
Britanci načeli eu još da nato rasture misija gotova. Nakon zločina u africi i bliskom istoku eu je na redu, samo polahko.
Doslo vrjeme da Ameri i Britanija ce rasturiti NATO niko vise nije naivan da krvavi ruke nad neduznom djecom Gaze i zijonistima Izrajelu cuvati ledza.
Halo ba, gdje je tačka, zarez?
Gledam na karti taj morski prolaz, iz Jemena možeš gađati praćkom brodove koji tu prolaze i to na dužini od oko 800km. To neće niko nikad moći silom spriječiti. Samo sjesti za sto i dogovoriti se, drugog rješenja nema.
Eki to?
Kako moze Ursula Van der Layen, Borelli i ostali iz EU da odlucuju i vode politiku Evropskih zemalja kad oni nisu uopste izabrani od naroda, nemaju niti jedan glas iza sebe.