Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ojhaaaaa novo rokanje u najavi!
sad pogotovo nece biti brodova
Smiješni su mi Somalijci. Doslovno od 91 taj dio države ne kontroliraju ni na kakav način, najgora zemlja na dunjaluku sa najvećim stepenom kriminala, ne, zaposlenosti i kao brane nesto.
Ovo se od pocetka znalo ili totalni rat
Može li netko zamjeriti bilo kom dijelu Somalije što se hoće odcijepiti od matične države, koja već desetljećima ne funkcionira, nije po međunarodnom pravu no razumijem ljude.
Isto kao kad Srbija želi pripojit Banjaluku.Ali mogu samo zrakom :)
Etiopija je kriva što nije porazila separatiste Eritreje koje je podržavao Izrael i izgubila izlaz na more nakon 2.500 godina. Da je Tito dostavio Haile Selasiju tenkove koje je obećao, Eritreja ne bi postojala. Zašto se Tito povukao, to je do danas misterija...
Možda su mu Amerikanci rekli "Dosta si nanio zla prodavajući oružje po afričkom kontinentu , gadjat ćemo te atomskom bombom u tu zalizanu glavušu ako ne prestaneš"
Sve sirotinja do sirotinje bjež ba
haha pa šta ad ne kontrolišu teritoriju. mogu donositi u somaliji šta hoće :D Slično ko kad šmit ili ustavni sud donesu nešto za RS :D