Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je pilot musliman bio bi odmah terorista, a ovako je samo psihički bolesnik upravljo avionom
..bo te tvoj mozak kojim odmah tako razmisljas a usput i musliman .
Terorista je neko ko ubija s ciljem slanja političke poruke. Musliman kad ubija masu ljudi, radi to ugl. da bi odaslao političku poruku. Ti ako misliš da je i ovaj ovo uradio s ciljem slanja neke političke poruke, onda ok, i on je terorista.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niti jedna kompanija na svijetu neće priznati krivicu jer će morati isplatiti milijarde oštete porodicama. Ovako svale na pilota, mrtva usta ne govore.
Logično bi bilo da je i u ovom slučaju odgovorna kompanija. Trebalo bi da vode računa i o fizičkoj i o psihičkoj sposobnosti zaposlenika o kojima ovisi životi po stotinu putnika.
Tvrde Američki po čitavom svijetu... Kako ne utvrdiše za 9/11 pravu istinu?!
Iza mnogih automobilskih, ali i nekih avionskih nesreća stoji suicid. Na žalost stradaju i putnici. To su oni izvještaji kad pročitamo da je vozač "iznenada izgubio kontrolu nad autom" i podletio pod kamion (na po božije ravni).
Ništa nije "namjerno" ili "slučajno" nego se sve dešava po planu. Kome ovo ide u prilog? Pa Boeingu... Svi su mislili da njihovi avioni padaju 'nako. Sve je ovo marketing...propaganda...ispiranje mozga. Hoće Kinezi i Amerikanci da unište evropsku avijaciju. Airbus. ❤️
In 2019, Airbus displaced Boeing as the largest aerospace company by revenue due to the Boeing 737 MAX groundings, with revenues of US$78.9 billion and US$76 billion respectively.
Ako su tako izjavili amerikanci nema razloga da ne vjerujemo, ipak su nas to kroz povijest nebrojeno puta naucili
Sevap bi bio srusiti avion u kojem su svi nasi divni politicari
to je zelja 80% bih ali nada zadnja umire haha
Kad nece da otkriju da je do kvara aviona onda samo napisu da je pilot imao psihickih problema. Tako milijarde ostaju, kompanija ne gubi nista, a ljudi nema.
Sve zbog iznjene Izbornog zakona u Bosni i Hercegovini.
Sta kazu Ameri, nije do naseg aviona nego do vaseg pilota. Ovo je samo natezanje ko ce platiti ostetu familijama. Kinezi ce reci nije do pilota, platice na kraju sve popola…
Ono kad ti je dosadno na poslu...
Ovo nije do aviona, ako pogledate altidute/speed grafikon vidi se da avion nije usporavao niti je blago padao vec strmoglavno. U roku od par sekundi direktno na tlo. Ljudski faktor, vrlo vjerovatno. Ovaj moj komentar na prvu vijest o padu, tada ste dobro izdislajkali.
Cekaj zar ovo nije TERORIZAM ? Nisam nigdje procitao rijec mogucnost terorizma ili slicno? Da je neki Ahmed slucajno bio vozac istog aviona, ne bi ostali od vijesti o Terorizmu !
Nemojte se pravit pametni, ne kazem da je tacno ali za to sluzi crna kutija, na njoj su snimljeni i odredeni parametri aviona tako da nije nemoguce ovo sto kazu.
Sto ga nisi doletio do nas, pa ga slozio u nasu politicki elitu. Mislim da bi te u raju sa crvenim tepihom docekali
Avion se zapuca u zemlju, napravi rupu duboku 20 metara i oni na osnovu krhotina zakljuce da nije bio mehanickih kvar.
Crna kutija prati sve aktivnosti aviona kao i sam audio tokom leta.
jesi cuo za crnu kutiju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)