Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se to radi u pravim drzavama, Socijaldemokratska stranka je tamo imala koherentnog partnera i napravila korak dalje, a ovdje nemas skim da udjes u koaliciju,tragedija SDP-a, jedina stranka vrijedna borbe u BiH.
Sta ima jutros novo na Grenlandu?
dok mi doguramo do ovakve socijademokratije ko u austriji nacekacemo se podugo...
Otreso ih Zlaja.... ^^
27%...u austriji je jos dobro proso kako ce ovde...opet nista bez ove narodne 24% :-)
Na današnjim izborima pravo glasa imalo je 6,4 miliona stanovnika Austrije. ( od kojih je 150 000 bošnjaka. :) )
Tijeh 150.000 parazita procerati obavezno treba! Neka radje idju u svoju domovinu Tursku, umijesto sto se vjecito guraju u krscanske zemlje koje onda pljuju i aklimatizirati se ne mogu! Imate svoju domovinu Tursku pa tamo idjite, samo tamo nema socijale, zar ne?! ehehehe Cak i osmanliye bjeze iz Turske na Zapad kako bi se prosirili i kako tudje zauzeli! Gamad!
Pjesma Bošnjaku - Safvet-beg Bašagić - 1891 Znaš Bošnjače, nije davno bilo Sveg' mi svijeta nema petnaest ljeta Kad u našoj Bosni ponositoj I junačkoj zemlji Hercegovoj Od Trebinja do Brodskijeh vrata Nije bilo Srba ni Hrvata A danas se kroza svoje hire Oba stranca ko u svome šire Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsvetije blago Naše ime ponosno i drago
PRIKAŽI ODGOVORE (1)