Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok sam zaljevao polje iznad bukovice pescitidima, primijetio sam da se vozilo iza nas kreće brzinom od najmanje 160 kilometara na sat, na moje opste iznenadjenje auto je poletjelo al ja sam znao da daa auto ne leti, nemojte me vise molim vas.
Pescitidima? Seriously?
Bila je ponoc i satovi su stali....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sreca njegova da nije direktno zviznuo u bankinu, vec se samo odbio, inace bolje se isprevrtati 100 x nego zabiti se direktno u neku tvrdu podlogu, gdje se sva sila udara prenosi na auto.
Jednom sam se na najgluplji moguci nacin zabio u zeljezni stub koji je u betonu i kojeg je nemoguce izvalit iz betona, i jos je gore povezan preckom, i to sve pri brzini od 30-35 km/h, i pri tom sam umalo slomio nos, iscasio zglob od ruke kojom sam iskrivio volan, a desni krak od auta je otisao 10 cm u nazad! hauba, oba blatobrana, maska, far, zmigavac sve se to moralo mijenjat, ljudi pamet u glavu! Meni je tom prilikom neki papak sa crnim djipom izletio iz suprotnog smijera i stjerao me u desnu stranu, ali mozda se sve to ne bi desilo da ja nisam upravo zavrsio razgovor i ostavljao mobitel u kasetu od auta.
Dobro je vas dvojica :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pitanje je dali je esp bio ukljucen
ups ... wrong button ... ' Centrifuga ON ' .
sjo tipa, ne moze felge podici...
komentarisete gdje treba i gdje ne treba mislite da ste zanimljivi ,zaradite nekoliko pluseva koji vam daju podsticaj da ostavljate i dalje glupe komentare. Pojma vi nemate sta je Green Hell i kako je ovo zahtjevna krivina, da nije interneta ko zna mozda bi bolji bili i pametniji
ništa ba ovo... znao sam se po 15 puta okrenuti... u GT.u
Nek se odmah sutra zaputi kod " Sedam braće". (S obzirom kako je prošo, sigurno je nekad i bio.)
Los vozac.
..panicar..
Da je bila suvozacica znao bih sta je bilo :-)
boli me kita
dobro je proš'o janje, da nisi tvoja Megan?
Covjek zaboravio da sa Renaultom nije sigurno voziti brze od 70 km/h
Da je kakav golf on bi sj.ebo barem još 5 auta i ubio nekoliko, das golf
Volvo i Saab su uvijek bili najbolji u crash tesovima i to sa svim modelima. Renault su isto lazovi, taj crash test je prosle godine skinut sa 5 na 3 zvjezice. Jedini u u tom segmentu je golf sportsvan dobio 5 zvjezdica
PRIKAŽI ODGOVORE (3)