Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sad bi ameri najradije saddama od pijeska načinili...
Sadamov grijeh su bili pokusaji trgovine naftom van USD sistema ... to je jedini smrtni grijeh koji neka drzava moze uraditi prema SAD-u, a ovo sto se danas desava kao i 500.000 mrtve djece kao posljedica sankcija, je prema Medlin Olbrajt, bila teska ali prihvatljiva kolateralna steta.
..."gospoda" u uošingtonu u svakom sazivu imaju po jednog "kvalitetnog" inspiratora world-scale zločina...dakako, "butchering" uvjek odradi neka lokalna budala...
Prenosi se od Ebu Hurejre radijallahu anhu da je rekao Poslanik sallallahu alejhi ve sellem: "Neće nastupiti Sudnji dan, dok među vama ne bude herdža." - "A šta je to herdž, o Allahov Poslaniče?" "Ubijanje- odgovori Poslanik s.a.v.s.,. Pa zar će biti ubijanja više nego što mi ubijamo, mi u jednoj godini ubijemo više od sedamdeset hiljada? - upitaše ashabi. Ne mislim na vaše ubijanje mušrika, nego na vaše međusobno ubijanje. A hoćemo li mi tada biti pri pameti?- upitaše ashabi. Zaista će pamet većini ljudi tad biti oduzeta, pa će njima zavladati maloumnici, od kojih će većina misliti da su u pravu, a niko od njih nije u pravu." (Ahmed, Ibn Madže).
Pade Iraq šaptom ,oni su praktično u Bagdadu,to je gotovo,iračka vojska je u rasulu,IDIL je realnost koju će biti teško zaustaviti,IDIL je proizvod američke"demokratizacije". Samo,zašto malo ne pročačkaju po iranskoj granici???
Nadam se da će sve ovo brzo završiti, neće moći ovako još dugo! http://www.youtube.com/watch?v=gJN7tIisdmw&list=PLBIhoQyyb6zknxAzgnu2E74WFp7ssFvkm
Danas Baghdad - sutra Jeruzalem i gotova priča, i to sve uz pomoč Baracka - jel ikome ovdje uopšte poznato da je ime božijeg poslanika Muhammeda a.s. krilatog konja bilo upravo BARACK s kojim se odselio na Ahiret ?????
Ovo je sve priprema da se u istinu uspostavi Islamski Halifat sa Jeruzalemom kao glavni grad i da je ovo sudni dan židovima a nakon toga nastaje konačni sukob između hriščanstva i islama tzv ARMAGHEDDON. Čekaju nas svihu CRNI DANI, vjerujte mi.
Adnane Raliću da nisi možda ti debil?
Povedi ti njih SVIHU u pizdu majčinu !!!
Oprosti, zaboravio sam napisat " njihovu " .....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E obama obmana ja sam nepismen cojk tako reci a bolje bi upravljo amerikom nego ti,naoruzate teroriste sa saudima da bi ubijali site a kad se okrenu protiv drugih pocne te ih ubijat,samo sto su prestali napadat Asada nego se okrenuli izvoristima nafte a to vama smeta nemoze te pljackat naftu,napravili ste vi amerikanci pravoslavni kalifat u Bosni koji je nastao i jos egzistira bas kao i ovaj u pokusaju ubijanjem silovanjem terorisanjem masovnim grobnicama logorima cak i za zene.Sram vas bilo i vas i kurave evrope .
jes jes sodomo a veca gomoro zato vas ta evropa bombarduje redovno sto je branite samo ste vi anrod na svijetu sto su vas dvaput morali rokat osiroasenim onim znas ti cim,biz barbarcino i teroristo u svakom vasem zlocinu i terorizmu nadjete opravdanje,vi ste jednostavno talibani evrope,vas treba vratit na karpate odakle ste slegli.
samo naprijed decki !
najbolje atomsku baciti na taj region .
i na rusiju isto tako ? kompromis ?
obrazlozi vasington ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sodomora jeli ti ih žao?A blento?
Sad bi svaki iracanin dao par puta guze sadamu samo da nemaju ovog sranja. Al sta ces ima ona stara od lepe brene pazi kome zavidis
Tu se ne zna ni ko pije ni ko placa . A a prave informacije na kapaljku dobijamo
brAVO MOMCI SAMO NAPRIJED
NEMOZE NAM NIKO NISTA JACI SMO OD SRBIJE (tu uracunaj Rusiju, Grcku, RS i ostala ortodoksna govna) MOGU SAMO DA NAM PUSE ONI STO NAS NE VOLEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo naprijed braco . u jedinstvu je snaga ;-) !.
crne zastave Horasana
atakop ajd molim te odgovori zasto si mi dao minus
Ima vas ovdje dosta koji ste podrzavali ISIL. A ako udje u Bagdad tek cete onda vidjeti koje su to zvijeri. ALi i tad cete reci -pa to su agenti CIAe.