Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majku li im fasisticku.. Kontrolisali bi i sta narod jede.
Eto sad ce nam i meso braniti.
Neće braniti nego će akcize uvesti ko na cigare
sve za Ameriku ovakva onakva na cigarama nema nista,mozda negdje malim slovima napisano i kako je lijepa kutija normalana
Meso je glavni izvor proteina koji je najbitniji makronutrijent u ishrani i oni bi da to proglase stetnim. Nevjerovatno.
Biće te sretni i jesti ćete Bube, a elita vrhunske stejkove,voziti ćete El bicikla a elita mlazne avione e zato Trump 2024.
Meso je neophodno za život ljudi,sve ostali je zla propaganda.
znaci sac ce isto biti tretiran kao kotao za rakiju
nemate na meso upozoravati, upozoravati treba na razne oblike šećera
jel sad teorija zavjere?
Gamad. Ako je problem u klimatskim promjena onda treba zabraniti eksploataciji nafte, smanjiti auta a NE HRANU. NA MOJU ISHRANU NECE UDARATI SIKTER !
Pamet u glavu ovo je sve u svrhu depopulacije. Nametanje trenda lgbt, zaglupljivanje djece na razne nacine preko mobitela itd.
Ne dipr
super, vise mesa za nas ostale
Bez unosa mesa čovjek gubi snagu, imunitet opada, samim tim postaje meta za raznorazne bolesti. Naravno cilj i jest da budemo što bolesniji, da nas što više umre, ionako nam odavno serviraju priču o prenaseljenosti planete iako mnogo zemlje zjapi prazno. Serviraju nam priče o veganima, vegetarijancima, samo da bi odustali od starog načina života. Ko vjeruje ovoj gamadi koja danas vlada planetom, gore je zlo od njih samih.
Pa ukinite alkohol cigarete kad ste tako brizni kontrolisite kolicine šecera soli i aditiva u proizvodima to su prave stvari za zdravlje a vi nasli meso zabranjivat koje narod uzima samo na plati i penziji pretvorili ste komplet planetu u logor
Ma kome treba meso kad imamo insekte.
kae gejc da ti ostampam jenu pljesku u laboratoriji
Al čuj od svog smeća tu meso problem.
Sada ce nam zabranit da jedemo meso, a onda ce reci kako bez problema i upozorenja mozemo jesti labaratorijsko uzgojeno meso i kako je to super stvar.
što lažu kršćani,svako 5. dijete u engleskoj gladno i neuhranjeno pa hoće da nagovore raju da ne jede meso jer će kila koštat 83 funte za par godina. theguardian.com/business/2022/sep/25/schools-in-england-warn-of-crisis-of-heartbreaking-rise-in-hungry-children