Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Svi oni koji ugrožavaju naše građane približavanjem granici moraju biti strijeljani. To rade u svakoj normalnoj državi" Dokaz koliko su oni kolektivno isprani i poremeceni, zli do srzi, i to svi do zadnjeg.
Johns Hopkins studija genetike i porijekla, pokazuje Nam da 97.5% Jevreja koji zive u izraelu nema nikakve veze sa HEBREJSKOM DNA, samim tim nisu SEMITI, nikakva krvna veza sa PALESTINOM. A s druge strane, isto istrazivanje nam pokazuje da 80% PALESTINACA ima HEBREJSKI DNA, sto ih cini SEMITIMA! I kada Vam ovi LICEMJERI kazu da ste ANTISEMITA, hoce Nam reci da smo PROTIV PALESTINACA, a znamo da je citav svijet za SEMITE tj. PALESTINCE. Zivjela PALESTINA, zivjeli SEMITI!
Ova izjava izraelskog ministra samo pokazuje da su oni veoma nemoćni i da povlače očajničke poteze i samo dublje tonu živo blato.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je ovo izjavio muslimanski poglavar bilo koje zemlje automatski bi bio nazvan teroristom i islamistom. Sankcije bi mu bile uvedene u roku od odmah. Dok cionisticka ghovna mogu kako hoce.
Naravno, kad im je to zadnji vid borbe protiv ovakvih koji misle kao ti, da su Bogom dani, jer slijede doktrinu zapada koji je na temeljima osvajaca tudje zemlje, ubica djece, starih i nemocnih, a onda sveg ostaloga! Pokrij se po usima i bolje cuti!
PS. Kad bi procitao nesto a ne samo vjerovao sto ti tvoji pajdasi u bircu govore, pogledao bi sve aspekte zbog kojih neko ide toliko daleko poput nekih koji se raznesu. Nije pohvalno, al raznio bi se i ti da ti pobiju pola familije, zenu, djecu, da su ti uzeli zadnji komad zemlje na kojem si sadio masline, da te zatvore bez razloga u zatvor 10 godina, pisaju te, tuku te…itd. Jeste da, taj neko je to zaradio jer je “kozojeb” jel tako? Kad bi samo jednom pogledali istinu u oci!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je okupacija Palestine od strane bivših europejaca a sada krvolocnih zionista. Ništa jevrejsko oni nemaju samo nose simbolike zarad pokrića, ko fol ugrožena nacija koja je preživjela holokaust. Oni pravi se protive ovakvom ekstremizmu a ovi talmudaši nemaju obzira ni za kog i misle da su viša rasa. Al i faraonu je onomad dohakalo i to kad je mislio da je najjači.
KOLIKO SMO MI PLEMENIT I VELIKODUSAN NAROD* CIJELA EVROPA IH PROTJERALA - MI U BOSNI IH PRIMILI KAO NAJRODJENIJE!! DAVALI I JOS UVIJEK DAJU NOVAC NA KAMATU; BRAT ZENI RODJENU SESTRU- OLICENJE ZLA I PODLOSTI - ZAHVALITE DRAGOM BOGU STO IMAMO VISOK PRAG TOLERANCIJE !!! KO VAM JE HAGADU U RATU CUVAO !?
Genocidne djecoubojice. Imao je i faraon silu pa je zavrsio kako cete i vi zavrsiti. Allaj je najveci.
Oduvijek se govorilo da jevreji vladaju Amerikom i cijelim svijetom..da drze 20% svjetskog kapitala ,da su vasnici Coca-Cola brenda,da je njihov Djed Mraz...da su obitelji Rocfild i Rokfeler takodjer židovi,Levi's takodjer ,ali uvijek je to nekako potiskivalo u nevjerici...ma nije to bas tako...svako svasta izmislja i pise....
Ali ovo sada je jasan dokaz da su oni zaista vladari svijeta i da ,kao sto im je Jahve obecao biti pleme nad svim plemenima...Dakle ,mi svi drugi moramo sutjeti i cekati da ih huja prodje..
Vecina njih tako razmislja .
Primjerak glupog i primitivnog čovjeka - pogledajte ga! Zar ne izaziva u vama osjećaj snebivanja i gađenja na ljudsku konfuziju snishodljivosti i podložnosti utjecaju?
Ovaj je najbolesniji cionista, gori od šešelja. Zbog ovakvih holokaust je bio potreban
Tvojoj granici?!!! Dovukao se u Palestinu iz Maroka crkotino I kažeš tvojoj granici, e pa stvarno pod kožu im svašta staje.
STOKA!!!!
Nazovite me kako hoćete ali mislim da je sve jasno kad je u pitanju odnos svijeta prema muslimanima. Možete se praviti gluhi ili da ne vidite ili da ne čujete, ali istina vam je servirana na tanjiru. -Zašto oni po svijetu ne putuju pa da srca njihova shvate ono što trebaju shvatiti i da uši njihove čuju ono što trebaju čuti, ali, oči nisu slijepe, već srca u grudima.- Al Hajj 46
Nije ih brkica bezveze slao na tuširanje
Sta kaze izraelska ambasadorica u Bosni na ovo?Ocekuje Li podrsku?
Ovaj im je najveci ekstremista, i sad sve druge povlaci za sobom jer zna da vise nema nazad. Vec su pocinjeni takvi zlocini, i toliko su dobro dokumentovani da oni vise ne mogu drukcije sve i da hoce. Medjutim, tom politikom su i sami sebi potpisali smrtnu presudu kad dodje vrijeme, a doci ce, prije ili poslije!
Izrael=Rusija - imaju slican jezik i slicne nazive za one koje zele istrijebit
Allah vas sve sa zemljom sravnio daBogda. Amin! Amin! Amin!