Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali ja sam uvjeren da je ovo još jedna vrsta američke propagande !!!
NE KOMUNIST, NE NEONACIST! -komunisti su još i gori i opasniji od neonacista
Bolje i ovu knjigu nego Bibliju. Ova knjiga je miroljubivija
biblija i kuran su isto miroljubive, samo što ih kreteni tumače......
Bolje da im je dao da citaju zagora ili komadanta marka
Pa eno na sajmu knjige Mein kampf-ova za 15-20 KM koliko hoćeš. Jel sad problem što ih je podijelio, a nije prodavao ili šta? I čuj neimenovani izvor.. vjerodostojno, nema govora..
Kod nas su davno procitali, znaju je napamet.
Jadan obican narod.
KOD NAS SU TITOISTI KRISOM CITALI "MEIN KAMPF"
ziva istina...komunisti,fasisti...isti...
et vi nacionalisti ste bolji. još kad se začini vjerom, na ranu vas priviti
debeli se opet drogira, umjestoko i svi kinezi da otvori kinesku pordavnicu i zivi kao i savnormalan svijet
Što se čudite. I naš samoproglašeni prvi BH predsjednik je napisao sličnu knjigu dok je ležao u zatvoru. Zove se "Islamska deklaracija". Za neupućene ona je obavezno štivo svim SDA kadrovima.
@Gaetano Moja greška. U pravu si. Knjiga nije napisana u zatvoru već je u zatvoru završio zbog knjige. Nije kokoš nego jaje. Ta "folozofska" knjiga, kako je zoveš, je isto tako upustvo za stvaranje jednoumlja samo malo drugačijeg od Hitlerovog. Približno ovakvog kako sada imamo u BiH. Ne, nisam komunista ni Srbin.
Ista novinska stranica je objavila u vrijeme hladnog rata da su ameri čitali "Kapital" od Karla Marxa kao ludi.
Lazi i meni samo ostani
Ja sam komunista, i uvijek ću podržavati Sjevernu Koreju, ali ovakve stvari kao što je čitanje ovakve nacističke knjige, neću nikada !!! Smrt fašizmu, sloboda narodu !!!
@Rooney! Takve knjige su čisto zlo, i u njima nećeš naći ništa dobro !!!
Takve stvari ne čitam !!!
Ovaj stvarno misli da je neko m... Marjanovo.
steta pa Sjeverna Koreja nije bogata naftom ili nekom drugim resursima, pa da ih Amerikanci napadnu i ''oslobode'' od tiranije ovog manijaka... ovako, niko ne vidi sebi racunicu za ovaj napaceni narod
Sjeverna Koreja ima jaku vojsku, 2 miliona aktivnih vojnika, znas li sta je to.. Amerika bi vjerovatno sravnila to, mogla bi ali uz velike gubitke! "Prvo vojska, pa sve ostalo" parola naroda Sjeverne Koreje
Ovdje svijet prestaje.
a predzadanja stanica je bosna