Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo nam predstave Sjevernu Koreju kao zatvoreno i zaostalo drustvo bez struje i interneta, pa onda napisu da njihovi profesori predaju tako dobro da njihovi studenti mogu postati neki od najboljih hakera na svijetu. Kako? :)
Komunizam je moderna, posljednja ideologija koja je data čovječanstvu.
Umlate ih tastaturom i dotuku misem.
Poslovna prilika, njima treba dosta hardvera.
Južnokorejski tehnološki ekspert Martyn Williams... To vam tradicionalno juznokorejsko ime i prezime.
bogami sjevernjaci postadose sa " tehnologijom" vanzemaljci. vala pretjerase ovi sa juga.
Sta nas ceka .....u buducnosti ..luna....pogledaj https://www.youtube.com/watch?v=xKbU4Fj3bE8
Ljudi koje zapadni mediji inače predstavljaju kao izolovane, zaleđene u vremenu i ispranih mozgova, za potrebe iste te mašinerije postaju najopasniji hakeri.. Da je logično.. nije.
bitno je da ti braniš komunjare i ti si živjela u istoj izolaciji sa istom budalom vjerovatno si neku noć slikala vatromet dok je Tuzla plakala? Ništa je to od takvih mozgova.
sto ne mogu ove americke propagande...
Eto priike za zapad,odmah stvoris alibi i svalis krivicu na drugoga,jer to ti daje prostor da djelujes a pri tome se misli da je neko drugi,smart..
https://goo.gl/bhm2Sq