Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vejiki vodđa Kim Džung Ujn. On pvavi vejika vaketa. Upvašiti Amevika, lazna demokvatija. Koveja pvava demokvatija. Koveja stvonk.
Vijece sigurnosti je organ koji samo americi, engleskoj i ostalim dozvoljava igranje vatrom. Ostalima je to strogo zabranjeno.
Ovi će po principu i ćorava koka zrno ubode, jednom naćorati, a poslije tog bi se mogli vidjeti u kameno dobu... Biće uh gdje si to pritisn'o...
un zabranjuje nekom nesto, ko da ih ko pita. svi ostali mogu testirati oruzje samo ovi ne mogu. e pa nece ici. ne yebu ih sj.koreanci ni 5%
Sve se nema a brat testira nuklearke,raketne motore...
ako iko ikad baci atomsku na ameriku to ce biti koreja...isto su oni mali uporni mravi tjeraju svoje i istjerat ce
Kim-jong Yedi