Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ :( Pa i kod nas je bio jedan narod, ista krv, pa sta bi? Naravno kad su ljudima isprali mozgove, onda smo se gledali kao da smo dvije razlicite rase.... A sta mislis ko je od jedne zemlje napravio Juznu i Sjevernu?! Sta mislis ko od jedne zemlje napravio Pakistan i Indiju?! Sta mislis ko je napravio od jedne Jugoslavije 6 zemalja?! Britanija, Amerika, Francuska, Njemacka! Sve bivse, a u sustini i sadasnje kolonijalne sile !!!
Tuga, jedan narod, isti jezik, sigurno ista krv, a potegnuli bi oruzje jedni na druge kao najvecem dusmaninu. Svijet je u qrcu definitivno.
III uskoro stize :)