Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kim dobio novu ulogu u novom filmu sa rediteljem Donaldom Trumpom.
RTRS je genocidna televizija koja podržava genocidne ideale,genocidne ideje i genocidan narod.
Trumpu podići spomenik u svakom gradu svijet! Svaka čast majstore
Kako li ih planira uništiti a da ameri budu sigurni? Da ih nece ispaliti na američko da ovi budu sigurni da su uništene?
Sad kada Kim promjeni taktiku i zarobi inspektore i zvanicnike .. nako, diktatorski .. :D
Kime daj to oružje nama. Kod nas toga ne može biti viška. Daj par komada srbima, par komada nama pa da se gađamo ko ljudi
Sluziti i biti u ulozi drvenog ovna za probijanje zidina u korist Kine i Rusije je corav posao dok Juzna Koreja nastavlja sa razvojem ekonomije u mjeri da su premasili Japan. Vidio je Kim o cemu se radi.
Ovi interkontinentalni projektili su kuvac od ovce. Sva ova medijska treka je namijenjena da se Iran prisli da uništi svoje i zaštiti Izrael. Ja i šta onda sa Iranom ? Pa isto ko što je rezolucijom 92 UN zabranila prodaju oružja BiH !
Kim Yong je vidio i procijenio stvari da ne sluzi nekima i zaostrava sa zapadom i time provocira opasnost i bijedu za sopstveni narod i zemlju, dok su Mile i Covic koji su sebi obezbijedili status velikih lidera kategoricni opstaju i ostaju na strani Rusije i Kine i rade na stagnaciji zemlje cije reperkusije su odlazak i iseljavanje stanovnistva u zapadne zemlje.
@He3aBNcHaCpncKa522 Opet preskačeš terapiju.
Sad jedino genocidna RS tvorevina osta tamni vilajet u svijetu.
yeah, right...
@KSAlovac Ovo nije nikakav sandzo......nego jedna glupača, ovisnica i dobar imitator. Stoji joj dobro :) ko piletu gaće :D
ovako rade normalni ljudi.... vidi se da nisu balkanci!
Idi ti lijepo tamo i budi normalan. Mani se Balkanaca.
...normalan ti onaj koji tetka pogubi za ništo.
Kime brate ne popustaj, dugo si se borio i izdrzi jos malo. Ne daj da dodje kod vas americka demokratija nahebali ste tad
@davidoff_sa RECI MUUU MOJA NAJDRQŽA CIGARO😂😂✌💪👊
Neka svi svoje rakete uniste pa da mogu da kupuju od Amera. . . 😉