Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je sve nesto oko sudzuke
Napunim ti ja Kim mamu retar-diranu ! Samo haj.vani kosooki da znate da poslije he.ba.nja nema kajanja ! SIKTER
Nemoj sad 3 svjetski,kad mi trebamo na svjetsko prvenstvo,jesmo pehovi....;)
Sve je ovo osmišljeno. Da kod kauboja postoji imalo sumnje da Kim hoće da puca na njihovu teritoriju već bi Kimu vatromet u avliji bio. O čemu se ovdje radi.Ukratko masonska posla.Jedan od njihovih glavnih ciljeva je smanjivanje broja čovječanstva za par milijardi.I Kim,Obama,Ahmadinedžad, i ostali svi oni se mjesečno sastanu dogovore šta dalje i onda se šou nastavlja. Što je najgore,oni zaista i žele prouzrokovati nuklearni rat.Mi kada se vratimo na Islamske izvore,postoje autentični hadisi koji govore da će se zadnje bitke voditi na konjima i sa sabljama ponovno.Pa zbrojite 2 i 2.Osim toga,jedan od 10 velikih predznaka Sudnjeg dana je Dim.U Kur'anu se spominje dim koji će ljude prekriti.Ljudi će govoriti:"Ovo je neizdržljiva patnja".Opet zbrojite 2 i 2 i dobićete vrlo vjerovatno termonuklearni rat glabalnog razmjera.Ovo je vrlo vjerovatno uvod u to.
Nije Muhammed a.s. bio gatara nego Allahov poslanik jadan ne bio. Kako ti misliš ratovati na konjima poslije nuklearnog rata. Šta - konji su otporni na radijaciju??? I misliš ratovati prekriven dimom sa sabljom u rukama??? A što se tiče autentičnosti zar postoje i fake hadisi??? Educiraj me malo. Baš me zanima.
Ko je rekao da je bio gatara jadniče? Muhammed je u Objavi od Allaha dobijao ono što će se dogoditi u budućnosti. Neki hadisi upućuju da će muslimani u ponovnom osvajanju Konstantinopola tj Istambula kačati svoje sablje na drvo masline.A u drugom rivajetu govori se da će muslimani vezati konje između Palestine i Sirije. Kako će preživjeti - puno me pitaš.Ako mi preživimo,zašto konji da ne prežive? Dim koji se spominje u ajetu,ja lično mislim,na dim posle nuklearnih eksplozija tj. one gljive ili ona post-nuklearna prašina. Postoje fake hadisi ali za ovaj prvi znam da je autentičan a za drugi nisam siguran. Muslimani će zadnju bitku voditi sa kršćanima 4 dana,koju će noć prekidati.U savremenim bitkama noć ne prekida borbu,night vision i ti gađeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo rokaj snimaj
Bacači,hahaha...Kilx kako je ukrao T-Com-ovo rublje (themu) i boje baca ih malo...Mozda je od radijacije jer je klix jedini portal na svijetu gdje je Rat a ne "Rat" već počeo.
bas ovakva je sjeverna koreja xD http://www.youtube.com/watch?v=IR_VYoe4fts
USA & EU & (j.korea) vs. AZIA ;)
"Sjeverna Koreja napunila bacače raketama" ovo nema veze s logikom, valjda lansere i treba ispraviti, jer bacaci raketa su manjeg dometa cca 32 km, to su oni nama poznati VBR ili kacuse, trebalo je da stoji valjda raketne baterije...ako vam treba pomoc mozete mi se obrati oko analize krize na korejskom poluostrvu...
Vi nes' pljujete po Kim-u, a on mala maca kakvi su vasi politicari, tj, prestavnici vas i vaseg naroda. :)
ako se upotrebi nuklearno oruzije, na planeti zemlji vise nikada nista isto biti nece..slijede onda druge zemlje i drugi udari...Pakistan/Indija, Izrael/Iran...
mozete vii lahko mi je za vas vi nemate GRAS
Bolje biti kao Sjeverna Korea nego da ti US and A sole pamet i uvode demokratiju
Obavještenje primljeno! +1
Tako je druže moj !!! Zajedničkim snagama čemo pobjediti prokleti imperijalizam !!!
da se hoce porokat pa da idemo radit tamo,bit ce posla sigurno :D
Ej sta rade ovi "idioti" umjesto da "nahrane" ljude, oni se inate sa jacim(opet ce "popusiti" sirotinja")