Sve je ovo osmišljeno. Da kod kauboja postoji imalo sumnje da Kim hoće da puca na njihovu teritoriju već bi Kimu vatromet u avliji bio. O čemu se ovdje radi.Ukratko masonska posla.Jedan od njihovih glavnih ciljeva je smanjivanje broja čovječanstva za par milijardi.I Kim,Obama,Ahmadinedžad, i ostali svi oni se mjesečno sastanu dogovore šta dalje i onda se šou nastavlja. Što je najgore,oni zaista i žele prouzrokovati nuklearni rat.Mi kada se vratimo na Islamske izvore,postoje autentični hadisi koji govore da će se zadnje bitke voditi na konjima i sa sabljama ponovno.Pa zbrojite 2 i 2.Osim toga,jedan od 10 velikih predznaka Sudnjeg dana je Dim.U Kur'anu se spominje dim koji će ljude prekriti.Ljudi će govoriti:"Ovo je neizdržljiva patnja".Opet zbrojite 2 i 2 i dobićete vrlo vjerovatno termonuklearni rat glabalnog razmjera.Ovo je vrlo vjerovatno uvod u to.
Nije Muhammed a.s. bio gatara nego Allahov poslanik jadan ne bio. Kako ti misliš ratovati na konjima poslije nuklearnog rata. Šta - konji su otporni na radijaciju??? I misliš ratovati prekriven dimom sa sabljom u rukama??? A što se tiče autentičnosti zar postoje i fake hadisi??? Educiraj me malo. Baš me zanima.
Ko je rekao da je bio gatara jadniče? Muhammed je u Objavi od Allaha dobijao ono što će se dogoditi u budućnosti. Neki hadisi upućuju da će muslimani u ponovnom osvajanju Konstantinopola tj Istambula kačati svoje sablje na drvo masline.A u drugom rivajetu govori se da će muslimani vezati konje između Palestine i Sirije. Kako će preživjeti - puno me pitaš.Ako mi preživimo,zašto konji da ne prežive? Dim koji se spominje u ajetu,ja lično mislim,na dim posle nuklearnih eksplozija tj. one gljive ili ona post-nuklearna prašina. Postoje fake hadisi ali za ovaj prvi znam da je autentičan a za drugi nisam siguran. Muslimani će zadnju bitku voditi sa kršćanima 4 dana,koju će noć prekidati.U savremenim bitkama noć ne prekida borbu,night vision i ti gađeti.
Prikaži sve komentare (28)