Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sadam , Gadafi a i tebi rupu kopaju
@yumbi Bas naprotiv. Oni nisu htjeli da saradjuju.
@Dildorad ja Gadafi predao sve nacrte nuklearki na CDu, a Sadam radio sve so su htjeli
je biga kime, ko ce sada plasiti ameriku, jeftino si se prodao
Klocno i ovaj pred amerima. Aferim Donalde a za snajperiste, špijune, petokolonaše i izdajnike ne važi ženevska konvencija ratovanja i s punim pravom se ta lica strijeljaju
Covjek ima u steku nuklearne bojeve glave..vidjecete kad mu zaprijete da ih unisti, hoce li pristati..al svejedno lijrpo bi bilo da se taj isti narod ujedini, kad se evo sve po svijetu dijeli.
polako polako kako ga amerika smiri
Mozda se i Rudonja Laktaski predomisli ako mu dodje iz guzice u glavu
idemo logikom malo: da je nuklearno dovoljno jak nikada ne bi ovakvu odluku donio ali posto nije dovoljno jak ovim ce se spasiti amerike pred ocima svijeta a sebi ce dati vremena da ojaca svoj nuklearni program tajno ili ima specijalni dogovor sa kinom... tek tako dugnuti ruku ne ide ...
Kim Jong pa sta bi ti sa mudima... aaa izgleda da ti je pojela maca.... Ne kazu dzabe pas koji laje ne ujeda
Niko se jos nikada nuklearnog oruzja nije odrekao pa nece ni ovaj ali na kratke staze politika mrkve je dobra.
Hoće jer su haman pa uništili brdo gdje testiraju to i treba im humanitarne pomoći jer im narod gladuje.
@Kal El Nije njega briga za narodom vec mu je Kina zavrnula slavinu radi pritiska od strane SAD:a pa sada kao kakvo pasce trci i ulizuje se kome god stigne.
Nemoj se puno zuriti. Nije ti bas pametno.😁