Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaju drugog posla nego se hvatati sjeverne koreje.Nemogu demokrati da smisle komunizam pa hoce malo i to da uniste
Mozda i mi imamo ali bake krije da smo nuklearna sila😂
Nema druge nego da Ameri odu i to ispitaju
Najbolje bi bilo da niko na planeti nema nuklearne zveke....ali da nemaju to sto imaju bili bi gumicom obrisani sa karte svijeta....Pakistan je po cijenu siromastva razvio nuklearni program, da nije tako Indija bi ga pojela...navodno Iran ima 2% svjetskih zaliha uranijuma pa se ni SAD ni Izrael ne smiju bas plaho zajebavati sa njim.
Možda, ali nema naftu i plin!
sj. i jž. koreja su jedan te isti narod. ovi sjevernjaci odrasli pod jako zaostalim diktatorskim komunizmom, a južnjaci pod kapitalizmom i demokratiom. jedni crkavaju od gladi i pored toga razvijaju nuk. oružje, a drugi razvaljuju tehnologijom i putuju po cijelom svijetu. pa ti biraj sad među novim samsungom ili lova pacova da preživiš.
Otkud njima uopste pravo da slikaju tudje baze, elektrane, projekte!? Probaj prici na 20km od Podrucja 51. Pa ne bi te niko nasao vise.
Slika se iz svemira satelitima, a to je dozvoljeno svakome i svugdje. Vazdusni prostor jedne drzave prestaje na visini od 81KM sto se smatra svemirom i niti jedna drzava nema pravo da sprrijecava druge u letovima na tim visinama. Americko podrucije 51. svakodnevno snimaju sateliti svih zemalja koje ih imaju i koji lete na tim duzinama i sirinama. Svaka drzava pa i amerika ima pravo da pravi satelitske snimke bilo koje tacke na planeti zemlji, pa tako i Sjeverne Koreje.
sav materijal ispalit na ameriku pa nek obaraju ako mogu sve
M O Ž D A
Kokosovim žarom protiv nezaposlenosti