Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte dokaze,zahebi"dobro obaviještene izvore",tako su govorili da Sadam Husein ima arsenale biološkog i hemiskog naoružanja,kasnije će se ispostaviti da nije imao ništa.
Zamisli mu frizera.mogu misliti kako ruka drhti da ne unakazi VOĐU.
joj
Kako u S.Koreji sudsvo efikasno radi, a ovdje toliki lezihljebovići, te SIPA te neka tužilaštva pa sudovi, a ni jednog lopova da objese.
udri bucko protuavionskim topom po domacim izdajnicima...jao drame
Bi nas ovaj Kim-Jong proredio, jedva bi ostalo 100.000 u cijeloj BiH....
Meni su plaho zanimljive vrste pogubljenja koje bira Kim - sultan. Ja konto ono vješanje, strijeljanje a on iznese top pa raspali da ne ostane ni djelića :))
Ima čovjek recept a i muda protiv korupcije, svi kapitalisti na koljena.
Zapadnjacka propaganda u punom jeku...Zasto se ne izvjestava o bombardovanju yemena od strane naftasa i koalicije,zasto se ne kaze da se bacaju neutroneske bombe na yemem i ko to baca,zasto nema informacija od burmi gdje se vrsi genocid,o tome nema niti jedne rijeci,propaganda i lazi kojima se sluze danas je za rubrilku vjerovali ili ne,a jos nevjerovatnije je to sto ljudi u sve to povjeruju...
pa kad voli da gubi , on pogubi sve.
Pogubljavat će, sve do jednom, kada dođe vrag pa svoje, pa i njega pogube ili na prijeko ne crkne, s obzirom na šta liči!
Kad ce neko ovog debila srediti?
Ubi čovjek sve. Na kraju mu neće imati ko napisati pismo da mu dođe ekipa "Ispuni mi želju"
Provalili ga ameri da je poslao kantu u orbitu 😂 pa ga ovaj likvidirao kima bi sevap bilo poslati u BiH da malo uvede red i mir😂