Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NARODE SJEDINJENIH AMERICKIH DRZAVA PREEDAJ TE SE
@MinoDerlin Kao prvo nisam sa Sokoca a kao drugo nabijem ti ga seki u debelo crijevo
@MinoDerlin iz Lukavice pozdrav za Nemilu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ters haha
Vjerovatno će čekati da on prvi ispali, Tihi okean je velik, raketni štit će to lako da detektira i skine, a onda će poravnati Sj. Koreju i niko ništa neće moći reći jer ovi su prvi izvršili agresiju. Nadam se da će korejski kepec biti dovoljno razuman da to ne uradi.
Raketni stit ne postoji
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bože jadan, što je najgore za nas. Trump i Kim su 2 idiota koja će uništiti civilizaciju.....
Baca vece supljare od Mileta. A ako se to i desi uslijedice pornjava na tlu Sjeverne Koreje.
Neovisni promatrači bilježe strahovit pritisak na granice Južne Koreje i Kine. Kina mu zakucala embargo na izvoz nafte i naftnih derivata i uvoz njihove robe u Kinu. Kim pišti ko pištalica.Prvo će biti slomljeni glađu i buntom vlastitog naroda kojeg jedino drži strahovlada, ali do kada, toga se i ovaj debeli klaun plaši. Oni koji su uspjeli pobjeći prićaju strahote koje ovaj lik sprovodi. Njega neće srušiti A-bombe, nego njegov narod potlačen i gladan..
Smiješno je govoriti ako bi se upoređivao i atomski arsenal Amerike i S.Koreje. Amerika već decenijama razvija i atomski štit, od svemirskih stanica naoružanih A-oružjem koje su već stacionirane iznad S Koreje pa do onih koji su daleko ispred obala Amerike i s istoka i sa zapada. Kim je napravio bez daljnjeg močno oružje koje možda i može da dobaci do teritorija SAD-a, ali štit će odraditi svoje a narodu S. Koreje slijedi džehenem.Kim bi to morao znati, ali blefa, riskira.
USA open the fire now! Good bless America ***_***
Kimica lud ko struja :))
BORBA ZA NAJDOMINANTNIJI FRIZ...
Eto Jonglija, sad si dobio odgovor... stoka si ti i onaj tuperas, vi ce te svoje dupe zastititi, ali sirotinja ce krv prolijevati :((
Moj bucko, pojma ti nemas s kim se zajebavas..
pas koji laje, ne ujeda..
vakat je bio ... cestitam idiotskom white trashu koji je izabrao trumpa za predsjednika
Pa ako zelis da sam svoju zemlju povedes u kameno doba, zasto da ne. Samo probaj.
Niko se jos ovako nije usprostavio prema USA u moderno doba..Sta znaci samo jedna bojeva glava?!
Mozda mislis na nuklearnu bojevu glavu, jer bojeva glava moze biti i metak.
pa na nukleranu, naravno!!Koja bi to trebala bit da se usproatavis jednoj sili??!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nahrani narod svoj prvo budalasu
evo dodika br 2
Pa dogovorite se sa Kinezima da rijese ovog KIma.