Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
88 !
A koje li su to granice da mi je samo znati. Prije okupacije ili poslije? Ili danasnje nelegalno sirenje jevrejski naselja? A Amerikanci da hoce iskreno, mogli su davno, davno zaprijetiti malom bratu i bilo bi sve drugacije.
Zar neko vjeruje u Americke nebuloze, treba razmisljati dugorocno, kako obuzdati ili iznutra razoriti ameriku. Poslije ISILA svjetski neprijatelj broj Dva.
E, moj ESADE dobro su te namasatili kad su tako "oštre reakcije".
"beskonačnu okupaciju i sukob" - nista nije beskonacno pa nece ni ta okupacija, ruse i ubijaju one koji su ih prihvatili
SAD osudile! Još se samo čeka osuda UN-a, i problem je riješen do sljedeće gradnje. Kada se ponovno očekuje osuda... Pa Bogati podijelite se više, i priznajte u tim granicama jedni duge... Sličnu stvar bi i mi u BiH, točnije u F BiH trebali napraviti. Podijeliti se na dvije samouprave, hrvatsku i muslimansku, koje bi se i dalje nalazile u okvirima F BiH i BiH.
Kakva komedija, niko vise ni ne registruje svakodnevne "osude i upozorenja" Washington-a. Apsolutna podrka za Izrael.
Ma samo jos jednom, pa ces' vidjeti!!!
Osuđujem sex k'o USA širenje naselja.
Oštro osuđujem sex... :D
Bojim se da i mi u Bosni ne uđemo u šablon američkih "oštrih osuda" zbog ovoga i onoga bez konkretne akcije i lagano kliznemo u propast.
Sad znamo gdje je Inzko išao u školu
nešto kao Vučić referendum