Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sumnjam da će twitter brisati profile onih koji "pozivaju na nasilje"
@Antilicemjerist Jedni protestuju na ulicama da se oslobodi opozicioni lider iz zatvora, a drugi provalili u Capitol kako bi nasiljem sprijecili skidanje njihovog favorita sa vlasti. Pa ti poredi. Sta mislis kako bi se ovi proveli da pokusaju provaliti u Kremlin?
@Antilicemjerist pa baš si licemjeran. Ako su nasilni, treba hapsiti. Ali zašto hapsiti mirne protesta??? Onda već ulazimo u autokratsko tiranijsko društvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rusija je jedna mnogo lijepa zemlja !
Udri zapadne SPIJUNE !!
Samo naprijed demokrati,razjebite posljednji bastion totalitarizma u evropi.....
Ovo je demokratska zemlja mozes protestvovati koliko hoces ali iza resetaka
Freee Navalni
U Rusiji ništa nikada, niko nije i neće uspjeti promjeniti mirovnim protestima...to je nacija i država u kojoj se samo silom može nešto riješiti, puno puta dokazano u prošlosti kao i za vrijeme vladavine putina
Mi u BiH s velikom pažnjom, razumijevanjem i podrškom gledamo na pokušaje demokratskih snaga u mnogim zemljama, da se izbore za pravednije društvo. Nadamo se kako će i oni jednog dana imati ovako uređeno društvo. Jeste teško, jer ovakve ljepote niđe nema, ali znamo koliko bi za čovječanstvo značilo da svi dostignu ovaj nivo međusobnog razumijevanja i slobode.
Twitter neće brisati ništa po ovom pitanju ali će zato Putin po ruskom receptu demonstrante sve redom u gulag poslati!!!!
Otpor stoko!
Sad će balvanaši pravac u Rusiju da pomognu braći !😎
Znači svi protestanti uhapšeni :-D
Ivan Grozni, Staljin, Putin.... vidite li vi na koga se furaju naše komšije, daj diktatora da ne moram misliti svojom glavom jer u njoj osim slame nema ništa
Inače temperatura na protestima je minus -50°
Majka Rusija - Demokratija ne ide to jedno sa drugim
Rusija treba skinuti oligarhe i mafijaše koji vladaju zemljom i dovesti normalne ljude. Isto kao i mi na Balkanu. A ovi se boje kao doći će Amerikanci u Rusiju. Ma jasno, bolje je da Ruskinje rade kao prostituke po bordelima u Kelnu nego da dođu Amerikanci... prođeš bordelom sve zastave Rusije i Ukrajine na ona vrata.
Navalni je pronevjerio pedesetak miliona rubalja dok je recimo Asanz novinar koji je objavio istinu o korupciji i marifetlucima politickih zvanicnika.
Reko ti Putin lično? 😂😜😂😂😂😂