Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratni zlocinac , fasista i nacionalista ,koji opsaje na politickoj sceni.
HISTORIJA se kaze na HRVATSKOM, ISTORIJA na SRPSKOM, A NA BOSANSKOM...CEKAJ MALO.... Kada bi izbacili hrvatske i srpske rijeci iz izmisljenog \"bosanskog\" jezika ostalo bi vam nesto malo TURCIZAMA..Recimo, halva, avlija , tufahija, chenifa i efendija,, Nego reci ti nama, profesore, ako su u Bosni bosnjaci i govore bosanski, jesu li u Hercegovini hercgovnjaci i govore li hercegovacki??? NAPRAVILI STE KOMEDIJU I OD NARODA I OD DRZAVE... Kad bi mi se slucajno DIGO PUKO BI VAM OD SMIJEHA...
Ako je muslimanski svijet sirotinja,neka onda ovi glupsoni odgovore kako to da jedino bogate muslimanske zemlje zaobisla recesija i kako su dali pomoc ovim jakima,nazovimo ih tako!!!!???????? Pa nije otisao u Mauritaniju covjek,otisao je u Maleziju,ekonomskog giganta!!!!
Aferim Harise,jedan od rijetkih inelektualaca i pravih Patriota Bosne i Hercegovine!Steta sto nemas deset godina manje bilo bi sve drugacije,znas na sta mislim. SAMO Ti nama dovodi investitore! BiH4EVER!
za DOOM \" ... da sam znao ..ne bi ni rec rekao\" Doom molim te nemoj prestati pricati. Treba nam jos takvih kao ti da pricaju kao ti pa da se napokon skupi kriticna masa.
@dexter kad bi bar na novog Lotusa F1 stavili Ljiljana bi to bilo pravo dobro! Sretno!
Pa sto ne rece odmah, da sam znao da je dobio ovu titulu zbog znacajnog doprinosa saradnji na computerskim komponentama...ne bi ni rec rekao ;) Tog mucenika primaju sam u muslimanskim azijskim zemljama, i barem da sklopi neki posao, nego ga vodaju ko indijanca. Necete si vi najesti leba od tih muslimana, bolje gledajte ekonomski da se razvijete, da malo izadjete iz svog geta. Ne mrzim vas, samo mi vas je zao...
Jedini politicar koji srcem radi sve i hoce da mu drzava bude imalo normalna, a ako je Malezija vuko.ebina onda su neki ovdje jako glupi,morao sam upotrijebiti rijec glup. Al valja napadati HAru pa reci da nista nije uradio, a to sto nase firme rade u Libiji i maju mucho posla to niko ne spominje i x jos primjera,al eto nek su nam Tihic i ostala ekipa otvorili neko trziste, jesu otvorili al nigdje!
za Doom i druge budale: Otvori malo svoj komp i pogledaj gdje su proizvedene najvaznije komponente. Ako pise Made in Malaysia, imas srece kretenu, jer su ti komponente u racunaru za evropsko i americko trziste, a ne za africke, balkanske, istocnoevropske i druge vukojebine. Kontas? ... Ne kontas naravno. Nisi se ti rodio za kontanje.
@Doom sta je mangupe ? Mislili ste infiltrirat srpske kompanije kako radite po nIraku libiji, Persiji i Azerbejdjanu ?
I ovo je nekakva vest??!!! :))) Sledece mu je pocasni clan plemena u Zimbabveu. Kakav luzer, drzava mu se raspada, a on pici u muslimanske vukoje.bine. Blago vama sa njim, daleko cete dogurati...
a sto vas gotive u pm, oce bit koja dzamija u malezijskom stilu ;-)))
Da je on bogdom dobio kakvo masovno priznanje od Bošnjaka za učinjeno a ne da sa Tihićem laže od izbora do izbora. Pa đah jedan pobijedi, đah drugi.
na bosanskom se kaze historija koliko znam, a nije ovo zbog harisa on samo predstavlja BiH koju gotive malezijci
hahahah prestizna titula drzave sarawak... za tu drzavu niko drugi osim njenih stanovnika nije cuo... al\' od sada imamo i bracu bosnjake iz sarawaka :D