Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako neko bređa tvoju vjeru!? zasto je potrebno ubiti covjeka koji ne zna nista??? Sjedi s njim i razgovaraj budi mu drug. Islam ne dozvoljava ubistvo na taj nacin. Da Gospodar tvoj hoće, na Zemlji bi doista bili svi vjernici. Pa zašto onda ti da nagoniš ljude da budu vjernici?" (Yunus - Junus, 99. ajet)
Sa bagrom nema price
Imas navedeno sure i aje uzmi kuran i ubjeri se. A razdvojeno se pise: Hajd sas mrs!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navuklo se svakakve mrake u Europu i sad svi kupe plodove
Nisu svi isti...
Incident? Nazvali ste ovo INCIDENTOM?
Odrubili covjeku glavu, kaze klix - incident :S
Neka je mashallah, a u njegovoj državi ih gaze i šute, poput ovog pečena, putin mu piškio i kalio po glavi
I sad ste nasli ovu vijest!?
I šta čemo sad ako Francuzi postanu islamofobili??
Ma nece...nemaju zasto
on jadan i ne zna da za karikaturu mora imati sliku neko čovjeka,a svi znamo da ne postoji slika poslanika nigdje u svijetu,on je samo sam sebe vrijeđao,i ovo 2,5 godine zatvora je niđe veze za ubistvo,gori nego naše sudstvo
Malo to ide odma 20 godina pa dodaješ još po malo kad treba isteči prva kazna.
Koliko samo ovih poslanika u beha imamo.
Kako je lijepo kotistiti pluralizam misljenja da bi uzivao svoje pravo na slobodu vjeroispovjesti, a istovremeno ne priznavati taj pluralism drugima koji se ne slazu s tobom, nego odmah glave skidati.
Ovi su došli u EU kao migranti i azilanti a EU je njima poslala vojsku da im ''ućeruje'' svoje vrijednosti, shvatanje i tzv demokratiju...u pozadini se krije pljačka i istrebljenje.
eto sto treba samo vratiti odakle su dosli.
Kakvi su to bolesnici. Mada i hriscani sa tih područja nisu ništa bolji. Imao sam priliku da upoznam,ljudi sa tih područja shvataju religiju previse doslovno ne razumeci da su te knjige pisane u drugom vremenu i ne treba bas sve shvatati doslovno. Evropa je majka gde je dozvoljeno kritičko razmišljanje za razliku od tih vukoj….a
Ministre, to je samo plagijat nastao stotine(hiljade) godina kasnije.
Jesul odrubljivali glave ili?? Valjaš gluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto nije svog tatu karikaturistao
Ni u jednoj religijskoj knjizi ne pise da treba njegovati medjureligijski dijalog.Pametnom dosta.
religije i zaluđenost njima je najveće zlo na planeti