Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo se u skoli nosi pistolj ko hemijska kod nas
ja sa 6 godina nisam znao nista, ovi tamo ko dok holidej hodajuu u tim godinama
South Park
Čuj zbog svađe, mali psihopata s namjerom ponio pištolj, ko zna šta mu je u glavi, budući ubica, možda opsjednut učiteljicom a nije imao povratnu emociju, roditelje koji su ostavili pištolj dostupan djetetu i malog psihopatu zajedno na doživotnu.
Cuj dijete od 6 god namjerno upucalo uciteljicu. Pripremu djela poceo par godina ranije, dok je jos bio u inkubatoru
Pa odakle djetetu od 6g pistolj? Ova amerika je fkt dno, pogoedajte zdravstvo privatno, oruzje ne mogu orodavati vise po zemaljskoj kugli pa svojim stanovnicima prodaju, razne teorije zavjere itd itd americki san???? Malo sutra...
Šta ti je demokratija ..
Ovdje izgleda samo problem što je pucao a što sa 6..god nosa pištolj, to nje problem. I opet se potvrđuje ona stara "Bog je stvorio čovjeka a Samuel Colt ga je učinio ravnopravnim"
Kad djete neće zadaću a učiteljica tvrdoglava, šta je tu čudno
Truli zapad, djete od 6 godina pištolj, užas, a učiteljica koja se svađa sa djetetom, bože sačuvaj, serem im se na demokratiju koju oni zagovaraju pa se i ovde roditelji ku. če protiv nastavnika,sve naopako od zapada dolazi, nije ni istok kako treba, dvije krajnosti, mi smo kao Juga bili najnormalnija zemlja po svim pitanjima, tek sad vidim kakav rahatluk smo imali kao obični građani
Tamo djeci na sajmovima roditelji kupuju oružje kao kod nas lizala i bombone.Imaš roza puške i pištolje za djevojčice i plave za dječake.Gledao sam reportažu o djevojčici koja je kao neki hit u toj zajednici i mala puca na streljanama kao odrasla i to bojevom municijom.Ne druži se savršnjacima niti ide u školu jer je podučavaju kod kuće.Gdje to može biti normalno?
Namjerno je teska rijec. Dijete od sest godina ne moze biti svjesno svojih postupaka. Moze, ali ne i da rezonuje posljedice koje mogu nastati. Ovdje se trebaju roditelji presipitati.
Jeste li sigurni klix da je sestogodisnjak
".....tokom neke vrste svađe"
Sestogodisnjak dovoljno receno o kucnom vaspitanju. Kakvi roditelji takva su i djeca.