Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Italiji, rastući nacionalizam, pucnjava, korupcija, mafija,... Vidi mu jakne na prvoj slici, polizia scientifica. Dok je Italijom vladala polizia teologica vladao je mir i znao se red.
Eh, kad se sjetim one odvratne babuskare i onog njenog...Willkommen, Willkommen...cccccccc.....
@nemirupaljestina Ma, treba joj samo par kozojeba garonja smjestiti u kuću...pa bi onda vid'la čija mater crnu vunu prede.... :-)
@2002 Eu je nasjela na usa lazi i smakeli Gadafija,jedinog covjeka koji je zaustavljao ovu bagru da dodje u EU.
Mafija ubija. Gori su nego cigarete.
Prvo je Nigerijac - kojeg su cionisti brodom doveli u Evropu - ubio djevojku u tom gradu. O tome se slabo pisalo, ali kad domacem covjeku prekipi i uzme stvar u svoje ruke, o tome bruje svi mediji. Slicna stvar se desila u Poljskoj, ali je bila rijec o nekom turcinu sto je drzao cevapcinicu. Diglo se pola grada i ljudi udarili na tu cevapcinicu, jer nema zajebancije. Dodje ti iz vukojebine i placka, siluje, krade, uznemirava....
Da je Malmø u Italiji, Poljskoj, Ceskoj, Slovackoj ili Madjarskoj, digao bi se narod odavno na oruzje. A koliko takvih gradova ima koji su danas manje bezbjedni od nekih gradova Afrike, Azije ili Juzne Amerike. Udaraju cionisti sa svih strana preko svoje pjesadije, "mirovnjaka" i crnaca.
Pa vec ste pisali