Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neka ga jos malo radi te dusevne boli.
čuj odobreno mu samoubistvo, ko da njemu treba dozvola za samoubistvo, svako je gospodar svog tijela i duha, i može raditi s njima šta ga je volja.
dati mu injekciju sa smanjenom dozom otrova, nek se duze pati govnar jedan bolesni !
Ovako treba i nasim politicarima odobrit
Covek se ne radja zao nego ga odredjene situacije naprimer trauma u detinjstvu nateraju da cini zlo. Jednom je Isus rekao: "Boze oprosti im jer neznaju sta rade". Bolje ga ostaviti u zivotu pa nek razmislja o svojim greskama a ako nema savest pravac u psihijatriju. Nema tu trte mrte.
@Sandze.Go.Home. Covek moze biti sklon npr. Psihopatiji ili Sizofreniji upravo zbog gena to je tacno. Ali takodje i drustvo, okolina odnosi SA porodocim itd. imaju veliku ulogu u sbemu tome.
*sa porodicom *u svemu Pardon zbog gresaka
"jooooooooo jes gadan braco moja draga" sto reko izet fazlinovic nek su mu odobrili da se ubije.
MA treba mu odrezati jednu nogu, jednu ruku, izvaditi jedno oko I odrezati cunu..I ostaviti ga na ulici.. nek crkne ko pas!
ima neki fin pitom pogled ko da je u Svrakinom rasto