Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeverni tik tok
Pa da, zašto bi kupovali ruski, kada mogu skuplji i nekvalitetniji američki plin?
USA uvodi sankcije zato što je Rusija izgradila plinovod do Njemačke.Plinovod bi značio jeftiniji transport plina za Evropu a samim tim i jeftiniji plin. I sa tim jaču industriju i veću konkurenciju SAD-u. I onda se stoka sitnog zuba pita što će im struja poskupiti. Isto je sa koronom koja je izmišljena da se uništi Kina i uspori transport robe iz Kine (i usput su zaradili na vakcinama). A stoka sitnog zuba podržava mjere protiv korone i gleda kako im sve lančano poskupljuje
Ovi Ameri sankcionisu koga i kada hoce. Uopste se ne boje kontra sankcija.
Glupani u EU pogasili nuklearne elektrane i sad ovise o milosti i nemilosti SAD i Rusije
Demokratija...
Zapravo, strategija.
I ja sam mišljenja kao ti da, dok uvode sankcije Srbima, onda su super. Kad ih pak uvode Rusima, onda ne valjaju ništa. Ustvari, velika većina nas Bošnjaka tako razmišlja.