Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi američki fašisti su gori od Hitlerovih nacista, puno gori od nacista, jer onda se ostatak svijeta mogao izvlačiti na neznanje, a danas Crnčuga Obama hladno najavljuje da će ih malo bombardirat. Čak nema ni cilja. eto tako, jer su zločasti. ''Ne moraju ni otić s vlasti, samo ćemo ih bombardirat''.
Real Madrid 07.09.2013. u 19:42 00Tako je isto Putin govorio i za Irak, Libiju, Afganistan, takav stav Rusije je bio i 90-tih u Bosni i na Kosovu. Objasni mi samo zasto si na strani Rusije koja je pomagala Srbiji u BiH i sto je najgore to sam spominjes, sam sebi kontriras? Ja samo kazem staje propaganda neznam ja dali je ovo istina ili ne .ovoj bio odgovor doticnom kometatoru staje propaganda.
h8er. 07.09.2013. u 17:25 Odgovori 01Samo pricaju o nekim dokazima, oni kao imaju nesto a ustvari nemaju nista. Znaju da cijela planeta zna da je ovaj napad izveden od pobunjenika samo da bi se SAD i Izrael ukljucili u rat. Na kraju mogu oni skupljati saveznike po svijeti i traziti razloge ali kada Putin kaze ne moze onda ne moze Tako isto citav svijet zna da su srbocetnicka armada izvrsila najzlogasnije pokolje u Evropi nakon drugog svjeskog rata al ti i ostali cetnici necete da priznate tako i ovi udaraju po svome kao i cetnici "odbrambeno otadzbinski rat" a 3/5 god napadaju i granatiraju Sarajevo i opet odbrambeni. Napali svaki grad i pobili opljackali silovali palili i opet odbrambeni.
Tako je isto Putin govorio i za Irak, Libiju, Afganistan, takav stav Rusije je bio i 90-tih u Bosni i na Kosovu. Objasni mi samo zasto si na strani Rusije koja je pomagala Srbiji u BiH i sto je najgore to sam spominjes, sam sebi kontriras?
Kmeci Amerika k'o sinja kukavica, ali jos ne krece.
Samo pricaju o nekim dokazima, oni kao imaju nesto a ustvari nemaju nista. Znaju da cijela planeta zna da je ovaj napad izveden od pobunjenika samo da bi se SAD i Izrael ukljucili u rat. Na kraju mogu oni skupljati saveznike po svijeti i traziti razloge ali kada Putin kaze ne moze onda ne moze
keri govno jedno, da bog da te asad kukom po eufratu tražio.