Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija je za Kinu mala maca. Šta bi tek ovi radili da zavladaju svijetom. Pogledajte sta su radili svom stanovnistvu kad je korona pocela. Zavarivali im ulazna vrata od zgrade da ne mogu izac a hvatali ih po ulici ko kerove. Ima sve na YT.
A da ne pricam o kamerama po ulici sa softverom za prepoznavanje lica. U svakom momentu te prati stotine kamera koje te prepoznaju i registruju te u bazu na kojoj si lokaciji. Reci ces mi da te mogu i po mobitelu locirat. Mogu, ali ti treba sudski ili policijski nalog da trazis od telekoma, a uvijek mozes bacit telefon.
Malo se prica o tome, ali je Mao odgovoran za smrt oko 70 miliona kineza. Znaci ako je ubio direltno i indirektno 70 miliona svojih gradjana za interese partije, ne ocekuj da bi ostatku svijeta bilo bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
USA i Engleska: "Ne moze Kina da vlada svijetom jer je Kineza samo 4x vise nego nas zajedno, zato treba mi da vladamo". Engleza 60 miliona a htjeli bi da budu veci svjetski faktor od Kine koja ima 1,5 milijardi ljudi. Gori od Čovića 😀
To je to NATO,, će napasti Kinu,, bez ikakvog razloga, zato i primaju sve zemlje da budu članice Natoa.da ratuju za američke interese. Jel milijarderima se smanjila kesa , plate ce biti ogromne...
Pa ovo nije normalno,, kog Kina napala. Zadnjih godina.
vama predstavlja,nama ne,došlo doba,da neko drugi pljaćka
"...kinesko nasilno zauzimanje Tajvana...", znači ne pokušaj. Već su digli ruke od branjenja Tajvana...
Zapadnjački svijet bez kine može ali kina bez njih ne može .
Iako prije da vlada i da nas tlači SAD nego ove dvije zemlje što svoje stanovništvo ubijaju i maltretiraju na sve načine.
evo i riza ce izgleda poskuoit....
Da hoće nas okupirati npr. Njemačka i SAD
Novi svjetski poredak...ne kazem da je bolji...ali anglosaksonci polako gube apsolutnu moc...
Svežderi su opasni.
sami ste im sve to omogućili prebacivši proizvodnje i dajući im pristup modernoj tehnologiji...vrijeme je da pogasite te firme u Kini i vratite ih u EU, a oni neka se o sebi pozabave.
Kinexi odvratni pravo. Kako tretiraju druge koji nisu kao oni samo fuj
Kina je prijetnja demokratskom svijetu.
Putine bacaj bombu vrime je