Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najavi jarane kao što ste i kontraofanzivu najavljivali.
Ne navlaci hasum guzici,dijete drago
…povlacino se u Berlin.
ja vijesti u 3 pm....
Pas koji laje ne ujeda... jakog mi šefa špijuna, eksponiranjem u medijima i društvenim mrežama. Nemoj prijetit, nego učini!
Ko laje vise od rusa i eksponira se, ovo ono, prijetnje, uspjesi 19 kuca zazuzeli... samo nema lajavca gerasimova, da ne znas gdje je, je li briketiran?
Bolje ti čuvaj ženu...kišobran ne bira
Ne znam šta čekate sa moskovskim metroom, zašto bi ljudi u Ukrajini ginuli, a one u Moskvi režim uvjerio da nema nikakvog rata nego samo neka spec operacijica... Nekoliko petardi da pukne, bar da ih razbudi...
Nije lahko uzdrmati silu sa istoka.
Kod nas zatucani srbi misle spojiti Banjaluku sa srbijom, mogu samo kablovima :).Kuda idioti? Vjsite.
TikTok rat. Nesto je u dosadasnjem ratovanju nepoznato da se tajne operacije najavljuju javno, osim ako nije propaganda u pitanju.
Šta je s ovim frajerom, bolje mu je da skine ovog šišmiša sa zida, neozbiljno djeluje šta god da je rekao sa ovako apsurdnim ambijentom oko njega.
A gdje je onih 100.000 granata sto su Eu i Ameri poslali, a sada objavljuju kako ste ih prodali
Samo vi ratujte....ima ko ce da placa tu vasu zajebanciju. Srae vam ga nabijem sjedite vise za sto pa napravite nekakav dogovor prije ili kasnije cete to morati uraditi.
Samo jako sa agresorom.
Moralna podrška iz BiH.