Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel bilo vrijedno ubiti preko 5000 goloruke djece, jel sotone
Njegovi su pobili milione djece Tako da je za njih to normalno...vazna kapica
dug iz prošlosti, to je to
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na sta Švabe spadoše 😡
6 000 000 podrske
Švabe tako moraju sami sebe ponizavati. U šta su se zidovi u njemackoj integrisali??? Samo traze neka prava i otštete iz drugog svijetskog. A sad cine isti zlocin nad ljudima neduznim!!!!! Gade mi se isto kao naši "Genocidaši"
Ovako ce Jevreji obiljezavati BajrameABd...
veliki dugovi se kusuraju za muslimansku krv..potoci neduzne muslimanske krvi,niti krivi niti duzni..
olafe Olafe mala gnjido
Dabogda mu se djete zakucalo negdje u drvo sa autom,pa da vidi kakav je osjećaj mamu mu jbm
Ja da sam u Njemačkoj, sad bi pos'o napustio, pokupio ženu i djecu i vratio se u Bosnu. SAD🤣🤣🤣
sta ovaj glumi
Licemjerstvo....nije krv voda Scholz....zapitaj se gdje su ti i šta djedovi i pradjedovi radili...
Nekad kontam da onaj Dodik nesto zna vise nego mi mislimo, kaze nedavno ta ce Njemacka propala ko mud0 kroz gace..ima smisla nekad kad laprda..
Samo Sloga Zločinca Spašava. #SMRT FAŠIZMU #FREE PALESTINE
Samo za Jevreje i Judaizam se ovakve predstave i slavlje radi, za Islam, Budizam, Shintoizam, Hinduizam itd. nece niko od njih nikad raditi nekakvu proslavu i doslovno prakticirati njihovu vjeru. Jos kad uzmes u ozbir koliko su zapadne medije na strani Izraela, i pojedine vlade k'o Madjarska, Austrija, Ceska, Amerika, bude jasno koliko Jevreji kontrolisu svijet.
Koji kreten
dokaz da cionisti u svakoj državi imaju svog čovjeka i takvoj Evropi da se pridružimo? 🤮
Oni spominju preko hiljadu antisemitskih napada, a ne spominju jedan njihov 40ih godina koji je ubio preko nekoliko miliona Jevreja...licemjeri, i onda oni drže predavanja nekakva